Trailer veltet på Bastøferga

Foto:

En lastebil har veltet over flere personbiler på Bastøferga i dag morges.

DEL

(Gjengangeren) Nødetatene er på stedet og melder om at de har sendt ut store ressurser, skriver Gjengangeren tirsdag morgen.

Det var brannvesenet som var først ute med å melde om hendelsen.

– Vi har fått veldig lite informasjon foreløpig. Vi fikk meldingen via andre nødetater, vi har ikke selv hatt kontakt med mannskapet om bord, vi prøver å få kontakt nå, fortalte Glenn-Espen Kustner operasjonssentaralen Sør Øst 110, rett etter hendelsen.

Han sier andre nødetater har vært i kontakt med mannskap. Han sier årsaken er ukjent, men antyder at været kan ha skylden.

– Det er lett å anta at det er bølgene på grunn av været.

Brannvesenet har sendt mannskaper fra tre brannstasjoner: Kopstad, Tønsberg og Nøtterøy.

LES OGSÅ: Brannsjefen har intet å utsette på parkeringshusene i Horten: – Blir spennende å se om brannen på Sola vil medføre endringer

Politiet har tatt over saken

Hovedreningssentralen kan bekrefte at det har vært en hendelse om bord, men har klokken 0834 ikke mer informasjon om hendelsen.

– Vi har akkurat fått inn meldingen her. Det er politiet som er koordinerende instans på aksjonen. Ferja legger til kai i Horten nå, og da gjør ikke vi mer med denne saken, sier redningsleder Børge Galta.


En person er meldt skadet

Selve hendelsen skjedde ute på sjøen ca 10 min fra Horten kai og politiet melder om en del vær på stedet.

– En trailer har veltet over flere personbiler, i tillegg har en annen lastebil fått sleng om bord. En person er meldt skadet og det er ikke meldt om farlig gods. Nødetatene har kontroll på situasjonen nå, skriver politiet på Twitter.

Foto:

Artikkeltags