KS-medaljen til Haslestad

Hedret: Karl Einar Haslestad ble overrakt KS-medaljen og diplom av varaordfører Frøydis Aasmundseth. Foto: Svein-Ivar Pedersen

Hedret: Karl Einar Haslestad ble overrakt KS-medaljen og diplom av varaordfører Frøydis Aasmundseth. Foto: Svein-Ivar Pedersen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Etter å ha ledet sitt aller siste kommunestyremøte, ble Karl Einar Haslestad tildelt KS-medaljen.

DEL

Etter at Karl Einar Haslestad, onsdag 9. september hadde ledet sitt siste kommunestyre som sittende ordfører i Sande, ble han hyllet med en middag i Sande gamle prestegård. Under middagen ble han tildelt KS-medaljen (Kommunenes Sentralforbund) og diplom av varaordfører Frøydis Aasmundseth.

Det var flere taler fra politikere i Sande, inviterte ordførere og fra fylkesmann Erling Lae under middagen. Alle hyllet de Haslestad for sin jobb som ordfører og politiker i Sande gjennom 24 år.

Blir fylkespolitiker

Etter 24 år som ordfører i Sande og totalt 35 år i formannskap og kommunestyre, ønsker Karl Einar Haslestad å tiltre som fylkespolitiker. Han står i dag på tredjeplass på fylkeslista for Arbeiderpartiet og det regnes derfor med at han vil få en sentral rolle som fylkespolitiker de neste fire år.

- Vi trenger deg i fylket og ønsker deg velkommen, sa fylkesmann Erling Lae i sin tale under middagen.

Karl Einar Haslestad startet sin politiske karriere som kommunepolitiker da han 28 år gammel ble medlem i kommunestyret for Arbeiderpartiet i 1980. Han ble valgt til ordfører i 1991 og har båret ordførerkjedet fram til i dag.

Artikkeltags