Jeg kan ikke huske en flottere 17. mai i Sande! Her har jeg nå bodd i 42 år!

Til og med været slo til for fullt fra morgen til kveld, man behøvde ikke ha capen til bunaden på klokken 08 om morgenen engang!

Og programmene ble gjennomført til punkt og prikke, fra flaggheising med Sande musikk-korps og juniorkorps, marsjering til blomster og taler ved krigsmonumentet og krigsgravene med sang av Galleberg sangkor med gudstjeneste på kirkebakken – dette har vært praktisert tidligere og må bli en tradisjon! Flotte taler av ungdomsskoleelever og vakker solosang av Gallebergs sangkors dirigent. Mange folk tilstede, og alle koste seg i sola!

Bildeserie

17. mai-toget i Sande – se bildene her

Barnetoget var ekstra langt i år – og en spesiell, stor opplevelse for 1., 2., og 3. klasse, som gikk i 17.mai-tog for første gang. Russen med sine busser fulgte flott tilslutt og skaper alltid beundring, spesielt fra de unge!

Torget ble fylt opp med både store og små feststemte folk i bunader og festdrakter. Jeg tror aldri torget har samlet så mange på én gang!

Arrangementet ble åpnet av den flotte Sande-fanfaren som vår kjære Bjørn Lusengård har komponert. Fantastisk! Flotte taler av blant annet ordføreren vår, representant for elevrådet og flott sang av 13-årige Hannah Paw-Bolås og 17-årige Lucien Balhizire: «Norge mitt Norge» og «Til ungdommen», flotte stemmer, vakre ungdommer! Dere er vi stolte av! Til slutt fellessang og «Ja, vi elsker» med 4. klasse fra Galleberg skole som forsangere. Alt ble sikkert ledet av 17.mai-komitèens leder Anne Helle Skog! Bra jobba!

Bildeserie

Traktortoget i skinnende sol – se hvem vi møtte

Sande musikk-korps fortsatte konserten utenfor Sandetun til stor begeistring for beboere og pårørende.

Senere var det en morsom parade med mange slags utgaver av traktorer med festpyntede førere bak spakene! Og jammen ble det en flott oppvisning av lekre biler i forhistorisk sus etterpå – som en flott gest til alle motorinteresserte!

En fantastisk 17. mai i Sande! Tusen takk igjen – dette vil sitte som et flott minne om den vakre dagen!

Bildeserie

Her er lesernes 17. mai-bilder