Mesterskapet gikk over tre dager, fredag, lørdag og søndag. De to yngste klassene, Cadetti og Mini, er gjesteklasser (sjåførene er ikke gamle nok til å delta i NM).

Interessen er stor, og det var 136 deltakere totalt denne helgen.
De innledende rundene er viktige for hvilken startposisjon deltagerne får i finalene.

Én fra Sande

Fra Sande var det én deltager, Oscar Martinius Mølstad (NMK Sande), som startet i Cadetti-klassen. Etter de innledende rundene lå han på 5. plass av 21 startende.

Like før finaleomgangen kom regnet, og alle fikk det travelt med å skifte over til regndekk og regndress. Det er en skikkelig utfordring med værskifte, fordi det da kjøres på en annen måte. Spennende!!

På pallen

Starten gikk, og etter hvert kom det en del «snurringer» og utkjøringer. Oscar kjørte fantastisk, til tross for to snurringer på ham også, kom han i mål på andre plass! Førsteplassen ble kapret av Christian Gjestrumbakken Brandvold fra KNA Oppland og tredjeplassen gikk til Aksel Remmen Hatle fra NMK Molde.

Det er fantastisk at vi har en kjører fra vårt område som klarer å hevde seg i denne sporten. Det er mange baner, i vårt «nærområde», Kongsberg, Andebu og Varna, men baner finnes også spredd over hele landet. Det er en sport som vokser fort.