Til Trygve og Jonas:

Jeg heter Ingeborg og går i 4. klasse og går på Galleberg skole i Holmestrand.

Nå vil jeg gjerne ha hjelp av dere, for nå snakker de som bestemmer i kommunen om å legge ned vår skole. Det er andre gjeng jeg har vært med på at de har snakket om og legge ned den fine skolen vår.

Dem tenker bare på penger. Men det som er viktig er å få lært best. Vi lærer bra på Galleberg fordi vi kjenner alle elvene og alle lærerne, og det er trygt. Det er bra å være trygg for da lærer man best. Alle lærerne er supre og Heidi er helt topp det er lærern vi har nå og har hat i to år.

Alle i klassen min er gode venner. Det er mye enklere å gå hjem fra skolen med en tung sekk på ryggen når den er nærme der vi bor. Skolen er så nærme at vi i klassen pleier å møtes på skolen for å leike når vi har fri. Fordi den har så fint klatrestativ, skoleskog, fotballbane og uteområde. Vi har en så fin grillhytte og bålpanne. Jeg syntes at klassene er fine, ja de er kanskje små men det er supert for da kjenner alle hverandre.

Så vi vil at dere skal snakke med kommunen om at det ikke bør være lov og legge ned den fantastiske skolen vår. Så jeg håper at dere kan hjelpe meg og alle de andre som vil beholde skoen vår. Hilsen Ingeborg 9år.