Full fyr i brakkerigg

Foto:

En brakkerigg i Strandgaten i Svelvik er totalskadet etter brann.

DEL

(Drammens Tidende) SVELVIK: Nødetatene rykket tidlig mandag morgen ut etter melding om brann i en bygning i Strandgaten i Svelvik.

Klokken 06.00 melder politiet at nødetatene er på plass, og at det brenner i en brakkerigg i Strandgaten. Det skal ikke være spredningsfare til boliger.

Klokken 06.40 forteller Drammens Tidendes fotograf på stedet at brannen er i den sørlige delen av sentrum, ved småbåthavna i Svelvik. Det er full fyr i brakkeriggen. Det er brakker i to etasjer, og det brenner i begge etasjene. Tykk røyk velter opp, men til alt hell blåser det vekk fra sentrum.

Klokken 07.35 melder vår fotograf at brannen har blusset opp igjen, og at det fortsatt er full fyr.

Henrik Trømborg er innsatsleder i brannvesenet. Han sier de tok avgjørelsen om en kontrollert nedbrenning etter halvannen time.

– Det var viktigst å skjerme de andre bygningene rundt. Vi fikk tidlig bekreftet at det ikke var noen som sov her, så det har bare vært slokkearbeid utvendig. Det er ustabil konstruksjon, så vi går ikke inn. Det er bare materielle verdier der, så vi risikerer ikke våre mannskaper ved å gå inn, sier han.

Foto:

Foto:

Foto:

Foto:

Foto:

Foto:

LES OGSÅ:


Artikkeltags