Gå til sidens hovedinnhold

Svarer Svein Edvardsen: Jo, vi var alle til stede på samme møte

Liv Arnesen svarer på Svein Edvardsens innlegg i Sande Avis nylig.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Et klokt innlegg for såvidt av Svein, som dessverre ikke var tilstede på siste møte i Sande Pensjonistforening på Sandetun.

Les også

Har vi fått det bedre etterpå?

Det vi i styret i pensjonistforeningen gjorde var å invitere kommunalsjef for helse og velferd, og ordfører for å få informasjon om de foreløpige planene for eldreomsorgen i hele Holmestrand kommune i framtida.

Så er det altså slik at i et demokrati skal planene behandles av våre (selvvalgte) politikere før vi kan si hva svarene blir! Jo, vi var alle tilstede på samme møte! Ikke alle spørsmålene som ble stilt på møtet kan heller besvares i offentlighet.

Forstå meg rett, jeg var ikke for kommunesammenslåing, og ja, jeg vil helst bli tatt vare på i Sande når den tid kommer! Sande Pensjonistforening vil bare at de utarbeidede planene for eldreomsorgen i Holmestrand kommune gjøres kjent for Sandes befolkning!

Så er det opp til oss alle å engasjere oss og ikke minst gi tillit til de politikerne vi har valgt til å ta disse vanskelige valgene.

Les også

Mange hadde spørsmål om eldreomsorgen: – Vil ikke flyttes til Hof når jeg er gammel og syk

Kommentarer til denne saken