Gå til sidens hovedinnhold

Stort behov for flere bøssebærere

Framover finnes det flust av muligheter for den som vil bidra til årets tv-aksjon. Ikke minst trengs flere som vil gå «årets viktigste søndagstur».

24. oktober går årets tv-aksjon av stabelen i hele landet. Camilla Castellan, leder av Sande Frivilligsentral, kan opplyse om at det ennå er stort behov for flere bøssebærere.

– Det er vel rundt 20 som har meldt seg så langt, og vi trenger 120 bare for å dekke Sande, opplyser hun til Sande Avis mandag. Dyktige rodeledere skal allerede være på plass.

Bøssebæringen tar cirka to timer og er omtalt som «årets viktigste søndagstur». I år går inntektene til Plan Norges arbeid for å bekjempe barneekteskap.

Kulturskolen bidrar til tv-aksjonen

Kommunen legger også til rette for flere måter å bidra til tv-aksjonen på.

Kulturskolens dyktige elever inviterer til en rikholdig aften med musikk, kunst og drama. Den finner sted på Kommunelokalet neste fredag kveld.

– Som i fjor skal høstkonserten bli et bidrag til årets TV-aksjon. Forestillingen er gratis, men inntekten fra kiosk- og kunstsalg skal doneres bort, opplyser Sonja Søtje-Andresen ved kulturkontoret i kommunen.

På programmet står verk for fiolin, cello, piano, gitar, slagverk og sang. Dramaelevene viser miniforestillingen «Drømmeprinsen», basert på en sann historie fra Jemen. I tillegg skal kunstverket elevene lagde med Mona Selvaag auksjoneres bort.

Barnas bruktmarked

I tillegg blir det lørdag, som tidligere omtalt, avholdt Barnas bruktmarked ved de tre kommunesentrene. For Sandes del skal dette finne sted på Sande Torg. Her kan barn selge leker og annet som de ikke trenger lenger.

Deltakere som får solgt oppfordres til å donere 50 kroner til tv-aksjonen.

Kommentarer til denne saken