Gå til sidens hovedinnhold

Sterke prestasjoner

Berger IL i KM

Artikkelen er over 2 år gammel

Nok en gang var det imponerende deltakelse fra Berger IL under KM. Flere pallplasseringer og gode resultater viser at det aktive skimiljøet blomstrer på Berger.

Denne helgen har mange av Berger il skiløpere vært med på kretsmesterskap. På lørdag var det sprint i Sandefjord, Storås stadion.

I jenter 10 år hadde vi med Filippa Luther, hun gikk et flott løp. Eline var første jente ut i prolog, hun viser god innsats og kom videre til A finalen, etter en knallhard løpt vant hun jenter 12 år med 1 sekund. I gutter 13 år gikk Isac et flott løp. I Gutter 14 år hadde vi med Jens Kristoffer Dyrdahl og Kristoffer Aulie. Det var sterk kniving hele veien og begge guttene gikk en flott prolog og endte opp i A finalen. Startskuddet gikk og det ble hard konkurranse i finalen, Kristoffer endte på en tredje plass bare sekundet foran klubbkameraten Jens. Johanna Vedal Sjøl gikk en fin prolog, og vant B finalen på lånte ski. Jakob Engedahl hadde en god prolog og vant tilslutt B finalen. I Gutter 16 år var konkurransen stor. Det ble fotofinish og Jørgen Dyrdahl kom tilslutt på 2 plass, i A finalen. Alt i alt var det en morsom dag på Storås skistadion, vi opplevde mange gode plasseringer, men også noen knall og fall, samt litt usikkerhet rundt neste start i alle heatene.

Sivert Ekroll gikk skirenn på Ringkollen på lørdag, han vant gutter 14 år.

Søndag var vi igjen klare for skirenn. Denne dagen var det KM normaldistane i Andebu som sto for tur. Klart vi vil ha snø, men denne dagen ble en tung opplevelse for mange av våre flinke utøvere, det var tett snødrev og løst føre. Det ble hektisk jobbing for smørene. Det var 15 utøvere fra Berger med. I gutter og jenter 10 år deltok Frey og Filippa, de gikk flotte løp begge to, men er for unge til rangering. I jenter 11 år kom Maren B. Agard inn til en flott 2. plass.

Eline var 6 sekunder fra seier i jenter 12 år. I gutter 14 år var det sterk kniving om kretsmesterskapsseieren, denne gangen var det Jens Kristoffer som vant bare med få sekunders margin til 3. plassen og Sivert Ekroll. I gutter 16 år sto Alv Skjeldal og Jørgen Dyrdahl klare for start, Jørgen klarte å gå seg inn til en 2. plass på det tunge føret. Plasseringen til Jørgen gjør at han ligger godt an til å komme på 1. laget til Vestfold og Telemarkskikrets under hovedlandsrennet i stafett på Gålå. Alt i alt var det mange fornøyde løpere fra klubben denne dagen.

Kommentarer til denne saken