Alt ble avgjort i en tett og spennende siste seriekamp med 4-2 seier over Jevnaker. Etter seieren ljomet «We are the Champions» over lydanlegget ved Sandehallen og jubelen sto i taket.

Etter en lang corona-pause fra seriespill, var det stor usikkerhet på hvilket nivå vi ville møte i serien. Vi hadde ikke hadde spilt mange kamper sammen og var usikre på hvordan vi lå an ved start av sesongen. Men vår målsetning var likevel å prøve og «eie» ball så mye som mulig, være modige og tørre å lykkes! Tørre å prøve og INGEN skulle slå oss på innsats! Vi er offensive og vi vil!

SSK G14 og 15 trener sammen og er ett lag. Så selv om de spiller i to serier, er seieren like mye G15 sin. Hele denne flotte gjengen på 26 spillere er et resultat av «sammenslåing» av Nordre Sande og SSK i 2020. Dette er unge, lovende og flotte gutter, og de backer hverandre både på kamp og i trening. Det har blitt et utrolig godt samhold i laget, og alle bidrar. I tillegg til de sportslige aktivitetene, er også sosiale aktiviteter og et flott team rundt guttene viktige bidrag til et godt miljø.

Kveldsmat etter trening, frisbeegolf-turneringer og overnattingscup er eksempler på sosiale aktiviteter guttene har vært med på. Nå venter futsalsesong og tur til Ullevål og landskamp i november.

Alt dette arbeidet og solide resultater gjennom en lang sesong, ble altså kronet med seriemesterskap. Vi har møtt mange gode lag, og det har til tider vært mye testosteron ute på banen, men vi har likevel klart å gi alt. Vi har bevist at det å holde hodet kaldt og gi 100% innsats gir resultater. Det har vært en utrolig utvikling gjennom sesongen, og det er et lag med stort potensiale for fremtiden.

Det ble en jevn innspurt, men SSK vant tilslutt med 2 poeng foran Hønefoss, med Lier på tredje. Trenerne Stein Helge Øygarden og Annika Storevold, og lagleder Karianne Solheim Tønder forteller til Sande Avis at de er veldig stolte av guttene!