I Drammenshallen søndag var det duket for seriefinale mot Drammen Ball Klubb (DBK). Sandeguttene ga alt i den viktige og avgjørende kampen og vant 2-1. Dermed ble de altså vinnere av vinterens futsalserie sesongen 2021/2022.

Trener Annika Storevold og lagleder Karianne Tønder synes det har vært en fantastisk sesong. I høst vant de den ordinære fotballseriens 1. divisjon, og dette er første gang laget stiller i futsalserien.

Futsal er en type innendørsfotball med fem spillere på en håndballbane. Det går enormt raskt, og betegnes som teknisk fotball med mange touch. Med tanke på at det er første sesongen til guttene, synes trener de har hatt en stor utvikling fra start til slutt. De har vist progresjon i evnen til samhandling, gode pasningskombinasjoner, og forflytning uten ball. Alle har de forbedret seg både defensivt og offensivt gjennom mange en mot en situasjoner.

Snart starter utendørssesongen og det er ingen tvil om at grunnspillet til guttene er hevet seg mange hakk gjennom deltagelsen i Futsal.

Stor gratulasjon til guttene.