149 påmeldte til Montebelloløpet

Montebelloløpet ble arrangert for første gang i fjor. 106 løpere stilte til start den gangen. I år blir det mange flere.

Montebelloløpet ble arrangert for første gang i fjor. 106 løpere stilte til start den gangen. I år blir det mange flere. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Etternølere har fremdeles mulighet til å bli med i løpet.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

På nettsiden til Montebelloløpet er påmeldingen nå stengt, men det er mulig å etteranmelde seg. Ifølge startlisten er det 149 påmeldte til løpet. Værutsiktene lover godt for løpsdagen. yr.no melder om 14 grader og noe sol.

106 deltakere stilte til start i det første Montebelloløpet i fjor. Dermed blir det solid økning i deltakertallet når det andre løpet arrangeres lørdag 29. september.

Som omtalt tidligere tilbyr Montebellorennet flere løyper i år enn tidligere.

Nytt for året er en 600 meter rundløype ved Sande sportsklubbs klubbhus i Dyegata. Denne er beregnet for barn under 7 år. Aldersgruppen 6–10 år kan delta i en 1200 meters rundløype, og en fire kilometers løype er tilpasset jenter og gutter i alderen 11–14 år.

– Denne tilbys også som trimklasse, med andre ord kan alle fra 0–100 år være med her, uttalte rennleder Ole Kristian Skjørdal til Sande Avis.

Artikkeltags