Gå til sidens hovedinnhold

Se liksom-stuntet som har fått folk til å måpe

Her prøver skikjører Anders Backe (31) å få deg til å tro at han tar baklengssalto med datteren fastspent i sekken.

Artikkelen er over 3 år gammel

Mange har trodd at Anders Backe faktisk tok baklengssalto med sin 13 måneder gamle datter i sekken.

(Drammens Tidende)

MODUM: Helt siden datteren ble født har Anders Backe (31) hatt lyst til å gjøre noe actionfylt med lille Anna. I påsken var tiden kommet.

I videoen øverst i saken kaster den profesjonelle skikjører seg ut i en baklengssalto mens datteren tilsynelatende sitter fastspent i en sekk på ryggen.

– Ikke ekte

Mandag ble videoen spredd på nettet, den ble blant annet plukket opp av VG. Anders Backe har fått mange tilbakemeldinger fra folk som har sett videoen.

– Det har vært mye, og det er egentlig ganske mange som har trodd det skjedde på ekte. Da jeg leverte henne i barnehagen i dag (tirsdag), så var det noen som sa at: «Anna jaggu hadde fått luftet seg i påsken», ler skikjøreren fra Vikersund.

Hvis noen fortsatt er i tvil:

Stuntet er naturligvis ikke ekte.

Lille Anna er kun med i sekvensene før og etter hoppet. Når Backe er i farten er det egentlig et lykketroll i datterens klær du ser.

– I etterkant burde hun kanskje ha vært på med hele prosjektet. Jeg får gi henne et par år så tar hun forhåpentligvis salto selv, fleiper Backe.

Mange prosjekter i luften

Det er flere år siden 31-åringen sluttet å konkurrere på elitenivå. Backe livnærer seg på å gjøre ulike film, foto og reklameprosjekter. Han er kjent for å være en veldig stilfull og kreativ skikjører.

Moingen har blant annet kjørt baklengs ned skiflygingsbakken i Vikersund og Magasuget i Bø Sommarland.

De siste månedene har Anders Backe vært opptatt med flere reklameinnspillinger, men kan love at dette ikke er det siste stuntet vi har sett av han.

Backes liv som profesjonell skikjører kan du følge på hans Instagram-kono, @andersbacke.

Kommentarer til denne saken