Gå til sidens hovedinnhold

Uavgjort for Sande-gutta mot DRIM

Sande SK Fotball 6.div

Artikkelen er over 3 år gammel

Sande-gutta avga to viktige poeng i toppkampen i sjette divisjon mandag kveld. Det spørs om «toget har gått» med hensyn til opprykk, men det unge Sande-laget må likevel si seg stolte over en veldig bra sesong. En jevnspilt kamp mot DRIM endte tilslutt 1-1.

Det var ikke noe å si på, at resultatet denne høstkvelden på Fjell i Drammen endte 1-1 . Kampen var nemlig jevnspilt fra start til slutt.

Men da Kim Myrhaug ga de røde ledelsen etter 75 minutters spill, etter en misforståelse i DRIM forsvaret, trodde nok det unge Sande-laget at de skulle klare å sikre seg eieren.

Og det kunne de også ha klart. For de hadde flere kontringer på slutten av oppgjøret, som med litt mer presisjon - kunne sikret dem en større ledelse. Men i stedet var det hjemmelaget som scoret etter et hjørnespark - utsøkt headet i mål av Anders Rudmoen, fem minutter før full tid.

LES OGSÅ (SA+): Andreas vant i ny Montebello-løype 

Sande var uheldige å fikk sin midtbanestrateg Ole Kristian Løftsberg skadet tidlig i kampen. Fra før av var også noen av de andre rutinerte spillerne borte. Likevel kjempet laget iherdig, og med litt flaks, kunne de gjerne vunnet.

– Jeg syntes vi gjennomførte en solid kamp, selv om det selvsagt var kjipt at vi ikke vant. Men hovedstammen i laget vårt i kveld bestod av juniorer - mens DRIM gjengen stod fram med langt mer rutine. Det er litt dumt at vi eventuelt mister opprykket tre kamper for sesongen er ferdigspilt. Men alt i alt har vi hatt en flott sesong, oppsummerte lagets kaptein Martin Smevik etter oppgjøret.

FAKTA:

6.divisjon herrer

DRIM - SANDE 1-1 (0-0)

0-1 75 min Kim Myrvang

1-1 85 min Anders Rudmoen

Kunstgresset på Fjell

Tilskuere ca 30

Dommer: Jan Andre Karlsen - Nordre Sande

Kort: Et gult til hvert lag

Lagoppstilling Sande: Magnus Eriksen, Jan Allan Kvent, Herman Teien, Martin Smevik, Pål Herman Johansen, Petter Teien, Endi Zekaj, Sindre Grangård, Mahamud Mustafa, Kim H. Myrvang, Lasse Olsen,

Innbyttere: Eirik Teien, Ole K. Loftsberg, Jon Anders Wøllo

Tre stjerner: Magnus Eriksen

To stjerner: Endi Zekai

En stjerne: Kim Myrvang

Kommentarer til denne saken