Gå til sidens hovedinnhold

Tøffere motstand

SSK 2017:

Artikkelen er over 4 år gammel

Kretsen ønsket Sande SK god jul med et spennende oppsett for 6.divisjon i sesongen 2017. Hele 16 av 24 lag fra 5.divisjon rykket ned til Sandes nivå, så ved å holde status har vi i praksis nærmest rykket opp et nivå i 2016.

Glassverket, Hokksund, Hønefoss SK, Drafn, Lier og Skiold er av klubbene på Sandes 6.divisjonsnivå – som kommende sesong blir fordelt i to avdelinger.

En rask kikk på oppdelingen og plasseringer i 2016 kan tyde på at Sande har kommet i den tøffeste avdelingen. Samtidig venter noen lag vi kjenner godt og bør regnes som kandidater vi kan holde bak oss på tabellen.

Sande slipper også å reise langt utenfor Drammen-regionen, med en tur mot Numedalen for å møte Svene som den lengste reisen.

Kampprogrammet blir endelig fastlagt etter et terminliste-møte i januar, men ifølge det foreløpige oppsettet serieåpner Sande borte mot Tofte Fremad 21. april, og avslutter høstsesongen med hjemmekamp mot Lier 16. oktober.

Dette er Sandes motstandere i 6.divisjon avdeling 2:

Birkebeineren 2

Drafn

DBK 2

DRIM

Konnerud 2

Lier

Skiold

Skrim

Slemmestad 2

Svene

Tofte

Drafn fikk etter eget ønske innvilget nedrykk fra 4.divisjon, men vil nok være blant favorittene til opprykk fra denne avdelingen. DRIM, Lier og Skiold var av klubbene som rykket ned fra 5.divisjon til tross for gode plasseringer der. Konnerud 2 kjenner vi som knepen vinner av vår egen avdeling i år.

I den andre enden av tabellen kan vi gjette på at Birkebeineren 2, Slemmestad 2 og Tofte kommer til å kjempe. Lag Sande tok 16 av 18 poeng mot i år. Mulig kan også Svene og Drammen BK 2 regnes inn i denne gruppa.

For ordens skyld tar vi med 6.divisjon avdeling 1:

Eiker/Kvikk

Glassverket

Haugsbygd

Heradsbygda

Hokksund

Holeværingen 2

Hønefoss SK

Jevnaker 2

Sigdal

Skoger

Steinberg 2

Ådal

Kommentarer til denne saken