Til topps på tabellen

Håper på stort oppmøte: A-laget håper at sandesokningene møter opp for å heie på laget i den viktige kampen. Arkivfoto

Håper på stort oppmøte: A-laget håper at sandesokningene møter opp for å heie på laget i den viktige kampen. Arkivfoto

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Etter en god oppkjøring til høstsesongen har Sandes A-lag startet høstsesongen med to kruttsterke borteseire mot Svelvik og Slemmestad. Laget er dermed a poeng med Konnerud i kampen om opprykk til 5.divisjon.

DEL

Etter en ok gjennomført vårsesong som kulminerte med 7-1 hjemme mot Svelvik så har trener Antonio Massanett og spillerne på A-laget kommet godt i gang med høstsesongen. Første kamp etter ferien var borte mot erkerival Svelvik.

Etter sju i sekken i forrige kamp var det en revansjesugen Svelvikgjeng som bøy oss opp til dans på et publikumsspekket Solbakken. Kampen gikk fredag ettermiddag, og skulle være et vorspiel til Svelvikdagene.

For deres del håper jeg festen ble bedre enn vorspielet, for de fikk fire nye i sekken og gikk på et forsmedelig 4-0 tap på hjemmebane. Vi gikk til pause med en litt heldig 1-0 ledelse, men i andreomgang kontrer vi de i senk.

En meget opplagt Mads Hansen scorer to mål, Jan-Allan Kvent skrur en corner direkte i mål, og Martin Andre Smevik scorer det fjerde. En litt overivrig dommer klarte å dele ut sju gule og to røde, men det er kanskje sånn det skal være i et lokaloppgjør.

Uka etter var det dags for en ny tøff bortekamp, denne gangen mot «kjøttlaget» Slemmestad. Det er en bane vi alltid har slitt på. Både Sande og Nordre Sande. Banen er veldig stor, og Slemmestad er alltid tøffe og møte nede i gropa der banen ligger. Vi reiser bort med en ung tropp bestående av sju juniorspillere. Men ordtaket «er du god nok er du gammel nok» er helt korrekt og juniorgutta på topp feier like godt inn fire nye kasser.

Lasse Olsen scorer to, og Mads Hansen og Jan-Allan Kvent scorer for andre kamp på rad. Det gir en kruttsterk 4-1 seier, og når vi får liveoppdatering fra Solbakken om at Svelvik har feid Konnerud av banen med 5-1 så koker det i garderoben og danses helikopterdans i dusjen. Vi er dermed a poeng i toppen, og alt er opp til oss selv igjen.

Vi går med andre ord en spennende høst i møte.

Etter at avisen gikk i trykken så har vi hatt nok en bortekamp. Denne gang mot Skrim. Klarer vi å gjøre jobben der også så dukes det for en ordentlig rysare førstkommende mandag 3.september.

Da blir det en tidlig opprykksfinale mot Konnerud på kunstgresset ved hallen med avspark 19.00. Dette er en kamp vi sannsynligvis er nødt til å vinne all den tid Konnerud har mye bedre målforskjell enn oss. Derfor trenger vi all den støtten vi kan få. Håper alle med hjertet for fotballen i Sande kjenner sin besøkelsestid og stiller opp for å heie gutta fram til tre poeng. Vi lover å gjøre vårt beste i hvert fall.

Vel møtt.

Send oss tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken