Katarina (20) debuterte i bikinifitness

Debut: Katarina debuterte i helgen. Foto: Jon Klasbu

Debut: Katarina debuterte i helgen. Foto: Jon Klasbu

Lørdag debuterte Sande-jenta Katarina Groth i bikini fitness konkurranse. Om lag 250 deltakere var med i Gardermoen Open.

DEL

Katarina deltok i to klasser. Minus 166 cm junior og minus 162 cm senior. Det var ca. 15 deltakere i hver av klassene. I begge klassene ble debutanten uplassert, det vil si at hun ikke var inne blant de fem beste som kom til finalen. I seniorklassen gikk hun videre fra den innledende runden. Hun var likevel greit fornøyd med debuten i Gardermoen Open.

– Dette er alle første gang, så nå har jeg lært utrolig mye. Den tøffe treninga er en ting, med dietten inn mot mesterskapet har vært knallhard, forklarte 19-åringen, som tidligere har drevet med løping, dans, styrke og langrenn. Mange i Sande kjenner henne også som deltidsansatt hos Knupp.

Katarina har trent målrettet mot dette i om lag 1 1/2 år – og de siste fire månedene har hun i tillegg spist en helt spesiell diett. Hun har trent sammen med treningsgruppa «Team Toppform» i Oslo.

Om to uker skal hun prøve å gjøre det enda litt skarpere, for da er det NM i selveste Oslo Konserthus. En liten heiagjeng fra Sande har meldt sin ankomst dit.

Les også: Danset seg inn til 2. plass i EM

Artikkeltags