Klar for VM-semifinale

  Artikkelen er over 1 år gammel

  Solveig Hernandez Vråle (18) leverte et strålende løp på 400 meter hekk i junior-VM onsdag. Nå venter semifinale torsdag ettermiddag.

  DEL

  (Drammens Tidende) FINLAND: – Det var et veldig godt løp av Solveig, forteller trener Svein Arne Simensen, som er med til mesterskapet i Tampere i Finland.

  Drammens-jenta, som løper for IL Sandvin, brukte 59,28, og ble nummer fire i sitt forsøksheat. Løpet er hennes nest beste noensinne, og ga semifinaleplass i torsdag. Kommer hun videre derfra venter finale fredag kveld.

  – Jeg hadde en god start, men så begynte jeg å surre i svingen. Men jeg fikk hentet meg inn på oppløpet. Jeg er veldig fornøyd med å gå videre, for jeg trodde kanskje det ikke skulle gå, sier Solveig Hernandez Vråle til Norges Friidrettsforbund etter løpet.

  – Det var veldig tett mellom utøverne, og bare 1,5 sekunder opp til bestetiden. Solveig løp sitt nest beste løp, og bare persløpet fra Göteborg er bedre, forteller Simensen.

  Junior VM er for utøvere under 20 år, og varer fra 10.–15. juli. Norges Friidrettsforbund har tatt ut ti utøvere til mesterskapet.

  LES OGSÅ:

  Artikkeltags