Håper å fylle Biorama med skolekonferanse

STORT OPPMØTE: Idrettshallen på Ekeberg skole var nesten helt full av lærere og foreldre da Thomas Nordahl holdt foredrag der i november 2015.

STORT OPPMØTE: Idrettshallen på Ekeberg skole var nesten helt full av lærere og foreldre da Thomas Nordahl holdt foredrag der i november 2015. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den kjente pedagogikkforskeren Thomas Nordahl blir trolig et trekkplaster.

DEL

Mandag 5. november er det klart for såkalt dialogkonferanse for grunnskolen i Holmestrand og Sande. Et trekkplaster for konferansen, som finner sted på Biorama, blir trolig at Thomas Nordahl skal delta i paneldebatten. Nordahl er pedagogikkforsker og professor og er kjent for å komme med frisk kritikk til norsk skole. Da han holdt foredrag i Ekeberghallen i november 2015, var salen full av lærere og foreldre.

I debatten på Biorama vil også politikere, administrative ledere, ansatte, elevrepresentanter og foresatte.

– Formatet er utvidet fra tidligere år både fordi Sandeskolen nå inviteres til arrangementet, og fordi vi åpner for en bredere deltakelse enn tidligere. Vi håper å fylle Biorama som maksimalt rommer cirka 450 personer, skriver Holmestrand kommune på sine nettsider.

I tillegg til debatt, samt refleksjoner fra både Nordahl og kommunalsjef Robert Rognli, vil filmen «Most Likely to Succeed» bli vist under arrangementet, opplyser kommunen.

LES OGSÅ: Trivselsledere møttes til læring

Arrangementet er gratis og krever ingen forhåndspåmelding.

Artikkeltags