Sande Avis har to apper – én for nettavisen vår, som vi oppdaterer hele døgnet, og én for e-avisa.

Nylig ble appen for Sandeavis.no oppdatert, med en ny funksjon som vi håper du vil få nytte og glede av.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen Sande Avis nyheter i App Store eller Google Play. Når du åpner nyhetsappen får du et spørsmål om du vil tillate varsler. Svar ja til dette, og du er klar til å motta våre nyhetsvarsler når noe skjer innenfor et tema eller område som du er ekstra interessert i. Når du sveiper på et slikt varsel blir du sendt direkte til saken det gjelder.

Vi deler både åpne og plussede saker.

Enkelt å ordne

Har du installert appen fra før, så må du sørge for at du har oppdatert til siste versjon - 3.2.15.

1. Åpne appen. Trykk deg inn på «For deg» (på linja nederst i mobilvinduet).

2. Klikk deg inn på «Nyhetskilder» øverst til høyre, eller klikk på den hvite boblen med «Legg til» i toppen av appen.

3. Klikk én gang på kategorien du er interessert i for å få saker fra denne kategorien i «For deg»-strømmen og nyhetsvarsel.

4. Ønsker du bare å få sakene i «For deg»-strømmen, men ikke nyhetsvarsel? Klikk på bjella – da følger du denne kategorien i «stillemodus».

Etter at du har valgt de «Nyhetskildene» du er interessert i, vil disse dukke opp som hurtigtaster formet som en sirkel øverst i appen. Her kan du klikke deg inn på den aktuelle kategorien for å komme direkte til en underside med bare saker fra denne kategorien.

Hver gang vi skriver om en sak med det temaet du har valgt, vil du få et varsel på telefonen din. På den måten holder du deg til enhver tid oppdatert på det som betyr aller mest for deg.