Gå til sidens hovedinnhold

Simen Johan og Martin kåret til kretsens beste friidrettsutøvere i 2020

Innsendt

Buskerud Friidrettskrets deler ut bestemannspremier i de forskjellige aldersklassene for gutter og jenter. Bestemannsspremien deles ut til den utøveren som har den beste prestasjonen i sesongen 2020 i sin aldersklasse. Sandvin hadde to gutter som ble tildelt hver sin pokal. Simen Johan Teigstad var beste gutt i kretsen i 15 års klassen, og Martin Røland Jensen var beste gutt i kretsen i 17 års klassen.

IL Sandvin har også delt ut vandrepokaler og innsatspremier for sesongen 2020.

Sande Avis' vandrepokal ble delt ut til den gutten og jenta som hadde høyest poengsum etter Tyrvingtabellen i 3-kamp (løp, hopp, kast) fra alle klubbmesterskapsdagene i høst. Pokalene ble vunnet av Filippa Luther (11) med 2.340 poeng og Sander Skarre Lindseth (14)med 2.638 poeng.

Innsatspokalene ble tildelt Johanna Vedal Sjøl, Simen Johan Teigstad og Martin Røland Jensen for sine flotte prestasjoner på friidrettsbanen i fjor. Både Simen Johan og Martin tok medaljer under Ungdoms NM. Johanna hadda mange flotte plasseringen i løpet av sesongen.

IL Sandvin har vært en av landets mest aktive klubber på stevnefronten i 2020. Til tross for korona-situasjonen, arrangerte klubben hele 17 stevner på Lersbrygga Idrettsanlegg. Kun 6 klubber i Norge har arrangert flere stevner. Det skilte kun 1 stevne mellom Lersbrygga og Bislett stadion, hvor det ble arrangert 18 stevner. IL Sandvin er også en av klubbene i landet som har med flest deltakere fra egen klubb på stevner.

Kommentarer til denne saken