SSK tredje best

Gruppebilde: Sande SK fotball. Foto: Sande SK/Eirik Hanssen

Gruppebilde: Sande SK fotball. Foto: Sande SK/Eirik Hanssen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Sande kunstgress, mandag 23. mai, 6.divisjon:

Sande SK - Konnerud 2 0-3 (0-3)

Sandes lag:

Robert Born - Henrik F. Nilsen (Sigurd Smevik), Daniel Schauble, Truls N. Andersen, Jon A. Wøllo (Tomas Gran) - Eirik Hanssen, Herman Teien, Martin Smevik - Jens-Erik G. Johansen, Kim-Harley Myrhaug (Lasse Olsen), Audun Smevik

Stjerner:

*** Truls N. Andersen

** Herman Teien

* Martin Smevik

Kampen:

Sande klarte ikke å stoppe seiersrekka til Konnerud 2, som avgjorde en spillemessig jevn kamp med tre raske scoringer midt i 1.omgang.

Fram til da hadde hjemmelaget truet mest foran en svært god Konnerud-keeper, som nektet Kim-Harley Myrhaug scoring med en praktredning og kunne se Audun Smevik heade returen i stolpen.

LES OGSÅ (SA+): Parkerte konkurrentene 

Sande klarte ikke å stå imot meget godt angrepsspill ved 0-1 som kom etter et innlegg fra høyre, og 0-2 som kom på en kontring. 0-3 kom etter passivt spill i egen 16-meter etter en dødball, og burde ha vært unngått.

Hjemmelaget var derimot aldri i nærheten av å rakne, og overtok i både spill og sjanser nærmere pause. Også i 2.omgang kjempet Sande seg til mange dødballer og situasjoner i Konneruds straffefelt, da gjestene forsøkte å trekke ned tempoet i kampen.

Sandes første tap

Sande fikk allikevel aldri hull på Konneruds sisteskanse, som også reddet da Audun Smevik kom alene igjennom midt i omgangen.

LES OGSÅ (SA+): Svensk seier i Montebellorittet 

Dermed ble Sandes første tap for sesongen med klare 0-3. Kanskje litt lite flatterende etter spill og sjanser, men det var ingen tilfeldighet at alle poengene gikk til Konnerud - som stilte med et mannskap der de fleste har spilt på A-laget i 4.divisjon i løpet av det siste året.

SSK-trener Jan Broms er fornøyd med sitt lags gjennomføring, og spesielt tilfreds med midtbanen denne gangen. Også midtstopperne Truls N. Andersen og Daniel Schauble får mer enn godkjent!

Sande holder seg på 3.plass på tabellen.

Andre resultater i 6.divisjon:

Krødsherad - Eiker/Kvikk 5-3

Skoger - Slemmestad 2 1-4

Holeværingen 2 - Tofte Fremad 3-1

Send oss tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags