Arrangerer fest for nyinnflyttere

Gleder seg: Edel Vinje fra Sande sanitetsforening og Anna Kind fra Sande Røde Kors skal arrangere nyttårsfest for nye sandesokninger. Foto: Lena Malnes

Gleder seg: Edel Vinje fra Sande sanitetsforening og Anna Kind fra Sande Røde Kors skal arrangere nyttårsfest for nye sandesokninger. Foto: Lena Malnes

Artikkelen er over 3 år gammel

Fredag 6. januar blir det fest for folk som nylig har kommet flyttende til Sande.

DEL

– Vi har som mål å integrere nye sandesokninger. Og vi tenker at det er hyggelig å treffes i hyggelig lag, sier Anna Kind i Sande Røde Kors.

Det var de som hadde ideen til en nyttårsfest. Og da Sanitetsforeningen ble spurt om å bidra, var de positive med en gang.

LES OGSÅ (SA+): Moro med teknologi på Sandetun 

Tryllekunstner

Fredag 6. januar blir det altså nyttårsfest for barnefamilier på Kommunelokalet. Informasjon er lagt ut på Facebook, med mulighet til påmelding, og alle barnehagebarn i kommunen har fått med en invitasjon hjem.

Kind forteller at cirka 40 allerede er påmeldt, og at de har plass til 150. Frist for påmelding er 2. januar.

Det blir servert norsk og internasjonal fingermat, pølser til barna, kaker og kaffe. Tryllekunstneren Tommy kommer, det blir lek og sang akkompagnert av Ludvigsen og godteposer til barna. Toastmaster er Tor Martin Pettersen.

LES OGSÅ (SA+): Pepperkakevogner skal få nytt liv i butikkvinduene 

Et spleiselag

Det blir også gratis lotteri.

– Her oppfordrer vi næringslivet i Sande til å kjenne sin besøkelsestid, vi trenger premier, sier Edel Vinje i Sande Sanitetsforening.

Hele arrangementet er for øvrig gratis for deltakerne. Røde Kors og Sanitetsforeningen har gått sammen om et spleiselag.

Både Kind og Vinje ser muligheten til å lage en tradisjon av nyttårsfesten hvis det blir vellykket.

Artikkeltags