Månedens post er ved Søndre Toresvann

Ut på tur: Ute på odden ved Søndre Toresvann er det en fin plass for å sette seg ned med litt niste og kanskje ta et bad, skriver Øivind Fadum i Søndre SK.

Ut på tur: Ute på odden ved Søndre Toresvann er det en fin plass for å sette seg ned med litt niste og kanskje ta et bad, skriver Øivind Fadum i Søndre SK.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

I august har orienteringsgruppa i Sande SK lagt Månedens Post til Søndre Toresvann på Østskogen.

DEL

Det er mange som har gått på ski forbi Søndre Toresvann om vinteren, men det er ikke så mange som går langs dette vannet om sommeren.

Kassa med bok til å skrive inn navnet sitt er plassert ved en liten odde på sør-øst-siden av vannet. Posten er hengt opp lett synlig rett ved stien, men gå noen meter ut på odden etterpå. Her er det en fin plass for å sette seg ned med litt niste og kanskje ta et bad.

LES OGSÅ (SA+): Kjempeopptur for Barbro 

Flere veier

Man kan gå til Søndre Toresvann både fra Suluvann i sør og Røysjøveien i nord. Fra sør kjører man til Suluvann, eventuelt litt lenger til en liten parkeringsplass ved bommen innenfor Speiderhytta. Fra Suluvann følger man grusveien nordover (skiltet Røysjø) i ca. 3 km. Da går grusveien over i en god sti. Litt etter kommer man til et stidele, og her er det viktig å ta til høyre. Etter noen hundre meter kommer man til vannet, og snart ser man posten rett ved stien.

I nord følger man Røysjøveien forbi Langevannsdemningen til veidelet mot Svartevann. Der tar man skiløypa sørover skiltet til Suluvann. Så følger man stien en drøy km fram til posten.

Orienteringsgruppa i Sande SK håper at flest mulig besøker posten og skriver navnet sitt i boka, og ønsker alle en god tur!

Send oss tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags