Italiensk avslutning av Ladies Week

AVSLUTTET LADIES WEEK: Siste kvelden ble avsluttet hos Luigis Spiseri med deilig italiensk mat.

AVSLUTTET LADIES WEEK: Siste kvelden ble avsluttet hos Luigis Spiseri med deilig italiensk mat. Foto:

Av

Med god mat, godt drikke, gode samtaler og evaluering av Ladies Week samlet noen av aktørene fra Stolt av Sande seg hos Luigis Spiseri som avslutning på en begivenhetsrik uke.

DEL

Ladies WeekLadies Week startet forrige mandag med skjønnhetsdag hos Salong Unni. Tirsdag det først moteshow med lokale modeller og vakre klær fra butikkene i Sande, før kvelden ble avsluttet med et fyrverkeri av et show med Anne Lindmo på kommunelokalet.

Onsdag var kurskvelden hos Knupp fulltegnet og torsdag var det Ladies Night med kveldsåpne butikker, tenning av vinterbelysningen og bokbad på Stasjonsgaarden med Linn Skåber og Ina Thorud Larsen fra Sandvina Bok & Leker som intervjuer. I Stasjonsgaarden ble også vinneren av "Bli-ny"-konkurransen kåret. Et samarbeidsprosjekt mellom Stasjonen Frisør, VIC, Gullsme´n og Eurosko.

Torsdag var også Menighetshuset stedet for en politisk kveld hvor Arbeiderpartiet fra Holmestrand og Sande inviterte til foredrag med Khamshajiny Gunaratnam (Ap), varaordfører i Oslo som foredragsholder.

Fredag kveld var det altså Italiensk aften hos Luigis Spiseri.

En begivenhetsrik uke

Jeg er både stolt og ydmyk over alle krefter som har vært med på arrangementet Ladies Week. Stolt av Sande med forretningsdrivende, kommunen og enkeltpersoner har alle gjort en fenomenal jobb, sier initiativtaker Torunn Aarkvisla.

Stolt av Sande kan se tilbake på en begivenhetsrik uke.

– Det har vært både slitsomt og utrolig morsomt, fortsetter Torunn Aarkvisla.

– Det er helt fantastisk å se hvordan befolkningen i Sande støtter opp om de arrangementene som Stolt av Sande prøver å få til, sier hun og legger til at målsettingen til Stolt av Sande nettopp er å skape et sentrum for handel og opplevelser og legge til rette for trivsel, tilhørighet og stolthet av Sande som et handelssentrum. Det er mange å takke og jeg kommer ikke utenom Trysilhus og Geir Olai Jordanger, som har vært med på å dra i gang tiltaket Stolt av Sande og som støtter prosjektet med midler og gode ideer, avslutter Torunn Aarkvisla.

Lokal innsamlingsaksjon

I forbindelse med Ladies Week har det vært en innsamlingsaksjon som går til "Kvinner – psykisk helse og avhengighet". Pengene skal gå til en kjærkommen opplevelse i en ellers krevende hverdag.

Artikkeltags