– Bilene har stått hulter til bulter i årevis

Anders Sletten, prosjektleder i Schage eiendom, tar ikke selvkritikk på at det ble brukt parkeringsvakter under Bryggefestivalen.

Anders Sletten, prosjektleder i Schage eiendom, tar ikke selvkritikk på at det ble brukt parkeringsvakter under Bryggefestivalen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– At vi har parkeringsvakter på området, er et rent ordensopplegg, sier prosjektleder Anders Sletten i Schage eiendom, som driver Nordre Jarlsberg Brygge.

DEL

Under tittelen "Hvordan ødelegge en fantastisk fest", irriterer frivillig Tommy Svendsrud seg i et leserinnlegg over at han lørdag fikk parkeringsbot for ikke å ha betalt for parkering etter de første tre gratistimene.

"Jeg sto i baren og tappet godt drikke. Jeg hadde stilt inn mobilen min på alarm for å ordne parkeringen etter tre timer. Med 2000 glade og feststemte mennesker kom jeg aldri fra tappetårnet jeg sto ved", skriver han.

Svendsrud spør: "Hvorfor må dere da ødelegge moroa med å ha parkeringskontroll akkurat denne ene helgen? Dette kan dere selv bestemme, hvis dere ser verdien å ha arrangement på Seilet Sportsbar".

LES OGSÅ: Hvordan ødelegge en fantastisk fest 

Rent ordensopplegg

Anders Sletten er prosjektleder i Schage eiendom, som er utbygger på Nordre Jarlsberg Brygge. Han tar ikke til seg kritikken fra Svendsrud.

– Vi stiller faktisk tomt gratis til disposisjon, så vi bidrar også. Men vi har beboere, badevirksomhet og byggevirksomhet som vi skal følge opp. Å ha parkeringsvakter på området er et rent ordensopplegg, sier han.

Sletten hevder at parkeringsselskapet Park Nordic AS ikke tjener mye på disse bøtene, men at det har en oppdragende effekt.

– Vi har dessuten brukt masse penger på å ordne plener osv. Folk eier ikke skjensel når det gjelder å parkere hvor som helst. Bilene har stått hulter til bulter i årevis. Det er til hinder for oss, og det medfører en risiko, sier han.

LES OGSÅ (SA+): Stor stemning for nesten 2000 

– Ikke noen stor business

Sletten understreker også at det er enkelt å betale for parkering, for eksempel med mobil.

– Hvorfor tar ikke Svendsrud kontakt med oss direkte? Vi har mulighet til å se på hvert enkelt tilfelle.

Når det gjelder Svendsruds appell til NJB om å slette bøtene, eller til å overføre inntektene til en veldedig institusjon eller andre frivillige organisasjoner, svarer Sletten:

– Det er ikke våre inntekter. Og for Nordic Park AS er ikke dette noen stor business.

Artikkeltags