Sande musikkorps feirer med konsert

Musikk: Sande musikkorps er inne i et hektisk jubileiumsår med feiringer på rekke og rad. Søndag 29. oktober kan du se dem i Selvikhallen.

Musikk: Sande musikkorps er inne i et hektisk jubileiumsår med feiringer på rekke og rad. Søndag 29. oktober kan du se dem i Selvikhallen.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sande Musikkorps fortsetter 50-årsfeiringen. Søndag 29. oktober er det jubileumskonsert i Selvikhallen.

DEL

Tema for konserten er Jorda Rundt, så det er et flott og variert program.

Tidligere har vi feiret med konsert på Seilet i juni, hatt stor jubileumsfest og quizkonsert med Tom Mathisen som quizmaster.

LES OGSÅ (SA+): Toms øy

LES OGSÅ (SA+): Stort quiz-engasjement på 50-årsfest 

Røyseng gjest

Vi har flere gjester denne dagen, og en av dem er Lars Røyseng på trekkspill. Han er oppvokst i Bærum og begynte å spille trekkspill hos Anders Grøthe åtte år gammel.

Røyseng har studert ved Norges Musikkhøgskole og har hele sitt musikalske liv vært aktiv innenfor trekkspillmiljøet i Norge. Lars er en allsidig instrumentalist som spiller musikk fra de fleste genre. Han har erfaring både som solist, teatermusiker og fra orkester.

Han har etablert seg som en anerkjent lærer på instrumentet og er mye benyttet som instruktør for klubber og barne- og ungdomsseminar. Røyseng er tilknyttet flere kulturskoler, blant annet i Sande. I tillegg til å være musikalsk leder for Asker og Bærum Trekkspillorkester er han aktiv medlem av Oslo Trekkspillklubb.

LES OGSÅ (SA+): Di Derre til Bryggefestivalen

Glad i å synge

En annen gjest denne dagen er er sangeren Lailanie Sydow. Hun er født og oppvokst på Filippinene, og flyttet til Norge i 2010. Hun har vært glad i å synge helt siden hun var liten. Det har hun fra sin far, som også er veldig glad i å synge.

Lailanie har aldri gått noen musikkskoler, men synger veldig flott og har sunget med Sande Musikkorps flere ganger.

Hun synger dessuten ofte i Sande kirke, med Bjørn Luksengård som pianist/organist.

Sande Juniorkorps

Vi ønsker å holde tett kontakt med juniorkorpset og har invitert de med på fellsnummer på konserten og det gleder vi oss til. Hva vi skal spille, er en overraskelse.

Som en oppvarming til konserten spiller vi i Nøtterøy kulturhus søndag 22. oktober sammen med to andre korps.

Videre er det julekonsert på Kommunelokalettorsdag 15. desember. Sande kirke er stengt, så den tradisjonelle midnattskonserten får en annen vri i år.

Over nyttår starter oppkjør mot NM i Trondheim i mars.

Artikkeltags