Ingeborg Senneset kommer til Sande bibliotek

Ingeborg Senneset skal holde foredrag på Sande bibliotek.

Ingeborg Senneset skal holde foredrag på Sande bibliotek. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Journalist Ingeborg Senneset kommer tirsdag 26. september til Sande bibliotek for å snakke om vaksineskepsis og kritisk tenkning.

DEL

Tirsdag 26. September har alle muligheten til å høre en av vår tids markante stemmer snakke om vaksineskepsis og kritisk tenkning. Senneset har en klar og tydelig stemme i samfunnsdebatten. 

Human-Etisk forbund, Nord-Jarlsberg lokallag, har invitert Senneset til å snakke om aktuelle temaer. Ingeborg Senneset er en norsk journalist, samfunnsdebattant, forfatter og styremedlem i Norsk PEN, samt meddommer i Oslo Tingrett. Senneset har fra 2013 jobbet som journalist i Aftenposten. Hun er også utdannet sykepleier.

LES OGSÅ (SA+): Møt Stella Polaris på Høstklubben 

Holdt på å dø av anoreksi

Ingeborg Senneset holdt på å dø av anoreksi, men blogget åpent og ærlig om hele sykdomsforløpet på sin egen blogg. Bloggen er nå historie, i stedet skrev hun boken ”Anorektisk”, som ifølge kritikerne er en ”ærlig, nådeløs og usentimental skildring fra anoreksiens innside. Skrevet over tre år, gjennom en langsom tilfriskning, av en forfatter med den unike kombinasjonen pasient, journalist og sykepleier.”

I dag er Senneset en meget aktiv stemme i samfunnsdebatten, og har særlig markert seg mot vaksineskeptikere, og for kritisk tenkning. For sin mediestemme ble hun i år også nominert til ”Årets ladejarl”. Reitangruppen deler hvert år ut denne prisen til enkeltmennesker som har gjort en ekstraordinær innsats.

LES OGSÅ (SA+): Den ryddigste klassen får Gullkosten 

Gratis arrangement

Møtet er åpent for alle og gratis. Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Sande bibliotek. Det blir anledning til å kjøpe signerte bøker etter foredraget.

Dette er også et arrangement under Humanistisk uke i Vestfold. Humanistisk uke gjennomføres i uke 39 over store deler av landet.

Du kan se hele programmet for Humanistisk uke i Vestfold på www.human.no/vestfold. Det er ulike arrangementer over hele fylket, gjennom hele uka, for alle målgrupper.

Artikkeltags