Første tur går langs Kyststien

Arbeiderboliger: Turen tirsdag går langs Kyststien fra Sandvika til Berger. Begge foto: Mona Steenberg Gran

Arbeiderboliger: Turen tirsdag går langs Kyststien fra Sandvika til Berger. Begge foto: Mona Steenberg Gran

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Nå starter turgruppene i Sande Første turen går tirsdag 3. oktober fra Sandevika til Berger.

DEL

Mandag 28. august var det planlegging av ny turgruppe som stod på programmet. Det møtte ni aktuelle turledere, som sammen med Vibeke Clausen fra DNT Drammen og Omegn kom frem til at vi starter med en tur i måneden. Det ble fordelt på turlederne, og satt opp turer til og med februar, så blir det nytt planleggingsmøte i januar.

LES OGSÅ: Informerte om turgrupper 

Første tirsdag i måneden

Turene kommer til å gå første tirsdag i måneden klokken ti, med oppmøte ved Spenst eller nærmere turmålet dersom det er mer praktisk. Hvor turene skal gå er ennå ikke helt klart, men de blir lagt inn på DNT Drammen og Omegn sin turoversikt. Det er også opprettet en gruppe på Facebook for «Ut på tur Sande».

Første tur blir 3. oktober. Deretter blir det turer 7. november, 5. desember og 6. februar. Vi hopper over januar, siden det falt rett etter nyttår. Det vil også bli en kveldstur med lykter i desember.

Med flere turledere er det mulig med hyppigere turer, det er aldri for sent og melde seg som turleder. DNT Drammen og Omegn har jevnlig kurs for nærturledere. Første mulighet er 19. og 26 september.

LES OGSÅ (SA+): Ønsker turledere til turgruppe 

Tur på Kyststien

Dette hadde ikke vært mulig uten dere som er turledere eller skal bli turledere, som deler av deres tid for å ta med flere ut på tur, spre turglede og bidra til bedre kjennskap med de ulike turområdene i Sande.

En spesiell takk til Mona Steenberg Gran, og Trine Sveia som tok det første skrittet for å komme i gang med etableringen av Ut på tur Sande.

Turlederne på første turen heter Mona Steenberg Gran og Jan Olav Hauge. De leder en tur på kyststien fra Sandvika til Berger på 4-5 km tur/retur i variert terreng tirsdag 3.oktober.

Artikkeltags