Så når skal de to avisene slås sammen, spør noen

KLAR FOR INNSATS: Nyansatt redaktør Magnus Franer-Erlingsen vil sørge for at sandesokningene blir fôret med viktige, engasjerende og interessante nyheter fra hjembygda.

KLAR FOR INNSATS: Nyansatt redaktør Magnus Franer-Erlingsen vil sørge for at sandesokningene blir fôret med viktige, engasjerende og interessante nyheter fra hjembygda. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den nyansatte redaktøren er klar for å stå på for Sande-samfunnet, men forklarer at det må prioriteres knallhardt.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Er det for sent å si godt nytt år? Vi tar sjansen. For årsskiftet vi har lagt bak oss er verdt å reflektere ved – både for denne avisa og for Sande-samfunnet som helhet.

Da nyttårsrakettene føk i været, gikk Sande kommune ut av historien og inn i noe større. Sande Avis ble én av to aviser som dekker en middels stor norsk kommune.

Så når skal de to avisene slås sammen, spør noen. Men aviser er ikke styrt av politiske utredninger; medie‑bransjen er et mye mer direkte demokrati. Og det folket vil ha, det skal det få. For sandefolks del én gang i uka på papir og hver dag på nett.

Noen av dere har kanskje lagt merke til at redaktøren er blitt ny siden sist. Jeg søkte jobben på bakgrunn av erfaringer og tanker jeg har gjort meg som redaksjonsleder og nettansvarlig i Jarlsberg, ideer som jeg ønsker å realisere i en avis hvor jeg har ansvaret. Dessuten har jeg alltid heiet på «underdogen».

Det har vært en hektisk første uke. Når alt er på stell, er vi to i redaksjonen. Andre ganger er vi én. Dette betyr knallharde prioriteringer for å sørge for at sakene vi velger å satse på er de som betyr mest for flest i Sande. For er det én ting jeg har erfart så langt, er det at folk i bygda er glad i Sande Avis, og stoler på at avisa vil fortsette å stå på for å belyse sakene de virkelig bryr seg om. Og det er et godt utgangspunkt for begge parter.

Godt nytt år!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken