(Drammens Tidende)

DRAMMEN: Politiet fikk først melding rundt klokken 20.00 om at en mann med hund lå i veien og forsøkte å stoppe biler. Politiet rykket ut og fikk mannen ut av veien. Han fikk også pålegg om å avbryte sin egen noe utradisjonelle trafikkaksjon mot bilister i området.

LES OGSÅ: Tre bilister tatt i trafikkontroll - må ut med 5.850 kroner hver

Forsøkte å hindre biler

Det greide han imidlertid ikke å overholde, forteller politiets operasjonsleder André Kråkenes til Drammens Tidende sent torsdag kveld.

– Rundt klokken 22.40 fikk vi ny melding på mannen. Da var han på nytt ute i veien, og skal ha forsøkt å åpne dører på forbipasserende biler. Han skal også ha prøvd å slå folk som kom forbi. Klokken 23.00 hadde vi kontroll på mannen, og han ble da tatt med til arresten. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse og brudd på politiets pålegg.

LES OGSÅ: – Det er bare å beklage. Slik skal det ikke være

– Nabo skal ha stått og heiet

Vedkommende som varslet politiet om saken, sa også at en nabo i området sto og heiet på den berusede trafikkaksjonisten.

– Såvidt vi har forstått, så er beboerne i området lei råkjøring i Skogerveien, men det er vel kanskje ikke slik som dette man skal løse problemer i lokalmiljøet, sier Kråkenes.