Folkefesten flyttes til kommunelokalet

Velkommen: Leder i Arbeiderpartiet Kristine Flåtten og festansvarlig Aud Gunnestad håper at hele bygda blir med på å lage en stor folkefest til ære for Karl-Einar Haslestad og hans kone Unni. Foto: Hege Frostad Dahle

Velkommen: Leder i Arbeiderpartiet Kristine Flåtten og festansvarlig Aud Gunnestad håper at hele bygda blir med på å lage en stor folkefest til ære for Karl-Einar Haslestad og hans kone Unni. Foto: Hege Frostad Dahle

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

– Nå skal vi hylle og feire Karl Einar Haslestad som gir seg etter 24 år som ordfører. Vi vil lage en folkefest, sier festansvarlig Aud Gunnestad.

DEL

Det er med vemod at Arbeiderpartiet, politikere og Sande kommune trommer sammen til folkefest på torget. En era er over og Karl-Einar Haslestad, som en av to sittende ordførere med lengst fartstid, skal gi seg og tre ut av rampelyset.

LES OGSÅ: Hederspris til Rosnes 

– Det blir helt klart vemodig. Haslestad har på en måte vært en institusjon, med sin lange erfaring har han satt partiets preg på Sande, sier Gunnestad.

Så langt har flere spennende talere meldt sin ankomst og bedt om taletid. Både lokalpolitikere og ansatte i administrasjonen vil dele noen ord med folket og Haslestad.

– Det er fortsatt plass på talerlisten, sier Aud og legger til at de kan ta kontakt hvis det er av interesse.

– Vi har Trond Heieren som konferansier. PÅ agendaen er det musikalske innslag fra kulturskolen i Sande, andre musikalske innslag og revyinnslag, kan de røpe.

For at dette skal bli den festen som Arbeiderpartiet og Sande kommune ønsker håper de at innbyggerne også tar turen ned på torget.

– Vi inviterer «hele bygda», alle ansatte og ordførerkolleger og håper at dette vil bli en minnerik dag og en verdig avslutning for Haslestad og hans familie, fortsetter Gunnestad.

LES OGSÅ: – Vil bosette 24 flyktninger i 2015 

Hun påpeker at det ikke bare er Karl-Einar som skal hylles, men også hans kone Unni som har vært med på å gjøre det mulig for Haslestad å ha ordførervervet i 24 år.

«Bak en suksessrik mann står en sterk kvinne» og Unni har stått ved hans side i alle disse årene, sier Gunnestad med et smil. Selv har hun vært aktiv i politikken i alle de 24 årene og er glad for at hun kan være med på å arrangere denne festen.

– Vi må påpeke at det ikke er et politisk arrangement. Dette er en hyllest til en ordfører og politiker som takker for seg.

Artikkeltags