Røk i tottene på hverandre i sentrumsgate

Flere personer var involverte i klammeri i Engene og Rådhusgata.

Flere personer var involverte i klammeri i Engene og Rådhusgata. Foto:

Flere personer var i klammeri med hverandre, og en person ble kjørt til legevakten for sjekk etter et slagsmål i Engene natt til tirsdag.

DEL

(Drammens Tidende) DRAMMEN: Politiet fikk klokken 03.04 melding om at flere personer sloss i gaten. Politiet rykket ut og fikk raskt kontroll på stedet. En person hevdet at fire personer hadde gått løs på ham, og stukket fra stedet før politiet kom. Han ble kjørt til legevakten for sjekk. De andre involverte på stedet fortsatte å krangle en stund etter at politiet kom. De ble bortvist, fortsatte å å krangle i Rådhusgata, så nede i Engene igjen.

Senere skal de ha blitt bortvist fra Drammen, denne gang på Shell på Brakerøya.

Ble slått ned

Ifølge politiet skal de involverte personene komme fra Oslo-området.

Litt tidligere på natten, klokken 02.44, var det en slåsskamp på Bragernes Torg, der en person ble slått ned. Han ble sett til av ambulansepersonell.

Ifølge politiets operasjonsleder Rune Hunshamar kom det samtidig melding om slåssing i et gatekjøkken på Bragernes, men der var det rolig da politiet kom til stedet.

Satt full i bilen

Også fra Havnegata kom det melding om bråk. To personer skal ha sloss ute i gata. Da politiet kom til stedet, var det rolig. En person satt inne i en bil, som han hadde kjørt et lite stykke med. Han var beruset, og ble tatt med til prøve.

– Vi har hatt veldig mye å gjøre natt til tirsdag, men heldigvis ingen alvorlige hendelser, sier Rune Hunshamar.

Politiet har heller ikke fått melding om skader i forbindelse med fyrverkeri.

Bråk i Rådhusgata.

Bråk i Rådhusgata. Foto:

LES OGSÅ:

Artikkeltags