En pågrepet - men jakten fortsetter på den andre mistenkte

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En pågrepet men jakten fortsetter på den andre mulige mistenkte. Flere patruljer, politihunder og politihelikopter er i området.

DEL

En mann i 20-årene er pågrepet etter en politiaksjon i Skafjellåsen. Politiet opplyser at denne mannen fraktes til sentralarresten for avhør.

Politiet leter fortsatt etter den andre mannen som også ble observert i Skafjellåsen. Mannen beskrives som i 20-årene, normal kroppsbygning, kort mørkt hår, utenlandsk utseende med litt mørk i huden, litt skjeggvekst og mannen skal ha hatt på seg en blå shorts og grå genser.

Etter de to siste innbruddene har det vært observert to mørkkledde menn ved begge adressene.

På twitter skriver politiet dette: "Politiet søker med hunder og politihelikopter etter to personer som kan settes i sammenheng med boliginnbrudd i området den siste tiden. Skal være to utenlandskutseende menn i 20-åra. Mulig fra mellom/ syd- Europa".

I dag ble politiet varslet om nye observasjoner, av det de antar skal være de samme personene. Derfor ble det nå iverksatt full aksjon i Skafjell-området.

Les også: Tyver tok seg inn hos Svein-Ivar

- Vi fikk tips fra publikum om at to mulige gjerningspersoner befant seg i Skafjellåsen. Da vi dro ut for å prate med dem, løp de til skogs, forteller oppdragsleder Fredrik Landsverk Mo ved Sør-Øst politidistrikt.

- Vi har rykket ut med flere patruljer, politihunder og et politihelikopter er rekvirert, forteller Landsverk Mo.

- Det er området Skafjell- Selvik vi er i gang, fortsetter oppdragslederen.

Ifølge politiet skal det dreie seg om to utenlandske menn i 20-årene.

– Det er ingenting som tilsier at de er farlige for publikum, opplyser politiet til DT.no.

Les også: Innbruddstyv stjal smykker i Skafjellåsen

Sak oppdateres

Artikkeltags