Fiklet med telefonen - krasjet

STORE MATERIELLE SKADER: Ingen personer ble skadd, men Teslaen fikk hard medfart da den kjørte inn i en skiltvogn ved Hanekleivtunnelen på E18 mandag kveld.

STORE MATERIELLE SKADER: Ingen personer ble skadd, men Teslaen fikk hard medfart da den kjørte inn i en skiltvogn ved Hanekleivtunnelen på E18 mandag kveld. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

En bil krasjet inn i en sperrevogn på E18 ved Hanekleivtunnelen. Sjåførens fokus var på mobiltelefonen.

DEL

(Drammens Tidende) SANDE: Ulykken i 20-tiden mandag kveld forårsaket store materielle skader, både på ulykkesbilen og en annen bil i nærheten.

Ingen personer kom til skade.

Hendelsesforløpet er ikke fullstendig kartlagt, men det er på det rene at føreren av ulykkesbilen var mer opptatt av mobiltelefonen sin enn veien foran seg da han braste inn i vognen som markert innsnevringen.

Beslagla førerkortet

Kollisjonen var så kraftig at deler av sperrevognen ble kastet rundt, og dette skal ha vært medvirkende til skadene på den andre bilen. Begge disse bilene måtte fraktes bort fra stedet av redningsbiler.

Sjåføren i ulykkesbilen, en mann i 50-årene fra Vestfold, har fått førerkortet beslaglagt.

Ulykken skjedde på nordsiden av tunnelen, i retning Drammen. Strekningen har en fartsgrense på 100 kilometer i timen.

– Alle airbager ble utløst. Dette var en Tesla og vi fikk god veiledning fra operatørene på Vestviken 110-sentral om hvordan vi skulle gjøre elbilen strømløs, forteller brannmester Tore Dahl i Vestfold Interkommunale Brannvesen til Tønsbergs Blad.

Trafikale problemer

– Det er store trafikale problemer, sa operasjonsleder Christian Gulli i politiet like etter hendelsen.

Ulykken førte til treg trafikk ved Haneklevitunnelen en god stund.

Årsaken til at sperrevognen står på stedet, er at det foregår veiarbeid.

LES OGSÅ:

Artikkeltags