Full togstans i helgen

SKAL FIKSE: I helgen må du sette deg på bussen om du egentlig hadde planlagt å ta tog i distriktet.

SKAL FIKSE: I helgen må du sette deg på bussen om du egentlig hadde planlagt å ta tog i distriktet. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Bane NOR skal gjøre omfattende vedlikhold hele helgen, og det får konsekvenser for togtrafikken.

DEL

(Drammens Tidende) DRAMMEN: Fra lørdag morgen klokken 04:00 til mandag morgen klokken 03:20 blir det togstans på strekningene Kongsberg – Asker og Drammen – Holmestrand.

NSB og Flytoget setter opp buss for tog. For flere detaljer om bussavgangene og hvordan arbeidet påvirker din reise, kan du sjekke ut NSB.no og Flytoget.no.

Det er ikke småtterier Bane Nor skal rekke knappe to døgn, ifølge listen over gjøremål de har lagt ut på sine egne nettsider.

I Lieråstunnelen skal det gjøres store kartleggingsarbeider i forbindelse med rehabilitering av tunnelen. I tillegg skal Bane NOR gjøre forberedelser til nye akselstellere mellom Asker og Drammen.

Skinnene mellom Drammen og Brakerøya skal nøytraliseres for å få bukt med solslyng om sommeren og skinnebrudd om vinteren. Alle sporveksler på Brakerøya skal pakkes og stabiliseres.

Under bybrua i Drammen skal Bane NOR bytte to sporvekslere. I tillegg skal enkelte sporvekslere rehabiliteres, og kontaktledningsanlegget skal kontrolleres.

På strekningene Drammen–Gulskogen og Drammen–Kobbervik skal kabler, vann og avløp kartlegges i forbindelse med InterCity-prosjektet. På trafikkstyringssentralen i Drammen skal UPS (avbruddsfri strømforsyning) byttes.

Det gjøres også forskjellige vedlikeholdsjobber på Mjøndalen stasjon, Steinberg stasjon, Hokksund stasjon og mellom Kongsberg og Hokksund. Se Bane NORs nettsider for flere detaljer.

Artikkeltags