Kent-Harry Søberg skal skygges under storkamp mot Sotra på hjemmebane

Det blir en travel helg for HK-72 sitt herrelaget. Lørdag møter de Nøtterøy borte og søndag møter Sotra i Sandehallen. Både spillere og trenere håper på en fullsatt hall i årets nest siste hjemmekamp.

DEL

HK-72 Herres ambisjon er topp 4, men laget har alle muligheter for en meget hederlig 3. plass i sin debutsesong i 2. div.

- Vi er avhengig av full klaff i de siste kampene og håper publikum tar turen til Sandehallen søndag med kampstart kl 14.00, sier Søberg.

Kampen mot Sotra skal HK-72-trener Kent-Harry Søberg bli skygget av en trenerkollega på trener 4.

Endre Findtland er fulltidsansatt som trener for eliteserielaget Oppsal i den kvinnelige eliteserien. Dette er en oppgave man må gjennomføre i topphåndball-utdannelsen.  Målet med skyggingen er å utvikle egen kampledelse.

- Jeg har de siste fire årene gjennomført trener 2 og trener 3, og er nå snart ferdig med mitt første år på trener 4. Går alt som det skal vil jeg være autorisert trener 4  (mastercoach) i mai 2020, forteller Søberg.

Under skyggingen må han ha mikrofon og en representant fra norges håndballlforbund vil filme ham igjennom hele kampen. Findtland skal observere Søbergs reaksjoner og kommunikasjon fra benken.

 Kent-Harry er kjent for å være både aktiv og engasjert fra sidelinjen.      

- Jeg er en relativt engasjert trener så jeg er rimelig spent på hvordan jeg vil takle å bli overvåket under hele kampen samt det at Endre hele tiden har min stemme i ørene, sier Han spent.

Han har et håp om at han kommer så fort som mulig inn i sin egen «boble» slik at han klare å være seg selv.

- Ønsket er jo å være den beste utgaven av meg selv, legger han til.

Send oss tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags