Sommerfyll og bråk på utesteder

Artikkelen er over 3 år gammel

Lyse sommerkvelder legger ofte opp til lystig lag. Men noen ganger blir lagene litt for lystige. Politiet hadde nok å ta tak i på ulike fester i distriktet i natt.

DEL

(Drammens Tidende) HURUM/RØYKEN/SANDE: Natt til lørdag er det vanligvis i Drammen det er mest fyll og bråk. Men i natt har politiet måtte konsentrere seg mest om Kongsberg, Holmsbu, Åros og Sande.

Politiets operasjonsleder Svein Erik Gevelt sier at det har vært en del ordensforstyrrelser spredt rundt i distriktet natt til lørdag.

– Det er vanligvis Drammen som har mest av dette, men vi har også vært i blant annet Holmsbu og Svelvik, hvor folk har sittet ute, blitt veldig lystige og forstyrret andre, sier Gevelt.

Relativt tidlig på kvelden måtte politiet rykke til et utested i Holmsbu, der de bortviste fem personer for ordensforstyrrelser.

Ikke lenge etter fikk politiet melding om to ny bråkmakere. To brødre som måtte bortvises fra Holmsbu. Brødrene blir også anmeldt av en ordensvakt for kroppskrenkelse.

Dørvaktene i Holmsbu hadde nok å henge fingrene i natt til lørdag.

Senere på natta fikk politiet melding om en beruset bråkmaker, som hadde slått ned en dørvakt. Mannen vil bli anmeldt for dette.

I løpet av natta måtte også politiet rykke til et utested i Sande, hvor de bortviste en person som lagde i stand bråk.

– Det har generelt vært en svært travel natt i politidistriktet. Mye fyll og klager på støy fra fester i hele distriktet – som måtte dempes, sier operasjonslederen.

Andre nyheter:

Artikkeltags