Nytt krafttak mot kreft

Av

Russen ved Sande videregående vil i ettermiddag og kveld ta et ”Krafttak mot kreft” ved å være bøssebærere og samle inn penger til kreftforskningen.

Fra venstre: Elisabeth Berentzen (Kreftforeningen), innsamlingsleder Sandra Engen Birkeland, Aksjonssjef Elin Johannessen og Siv Thomassen (friskmeldt kreftpasient).

Fra venstre: Elisabeth Berentzen (Kreftforeningen), innsamlingsleder Sandra Engen Birkeland, Aksjonssjef Elin Johannessen og Siv Thomassen (friskmeldt kreftpasient). (Foto: )

DEL

Få full digital tilgang i 2 måneder for 49 kroner

I formiddag var russen samlet i skolens kantine for informasjon om hva de skal være med på.

Fra Kreftforeningen informerte Elisabeth Berentzen om innsamlingsaksjonen og ba elevene om et krafttak under innsamlingen, i fjor ble det på landsbasis samlet inn 19 millioner kroner under aksjonen.

Jeg fikk kreft

På infomøtet fikk sanderussen høre en beretning fra Siv Thomassen om hvordan hun selv, omgivelsene og familien taklet hennes kreftdiagnose.

Siv har i flere år kjempet mot kreften og hun fortalte åpent om behandlingen av sykdommen og hvordan hun gradvis ble bedre til hun i dag er friskmeldt.

Tre timer av livet

- Vi ofrer gjerne tre timer av livet for at andre skal bli bedre av sykdommen sier aksjonsleder for ”Krafttak mot kreft” Elin Johannessen og innsamlingsleder Sandra Engen Birkeland.

- Vi håper også at sandesokningene åpner lommeboka når russen i kveld kommer rundt med sine bøsser og gir til en sak som engasjerer veldig mange og som kan være med på å hjelpe mot sykdommen avslutter Elin og Sandra fra Sande videregående og ber samtidig alle om å ta russen godt i mot mellom klokken 17 -20 i dag.

Artikkeltags