Ny dato for Showkonserten

Sande Musikkorps sine showkonserter er alltid populære, her fra konserten i fjor.

Sande Musikkorps sine showkonserter er alltid populære, her fra konserten i fjor. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Sande Musikkorps flagger som kjent ut av kommunen for å holde årets showkonsert, og det er bare å notere seg datoen 25. oktober.

DEL

Korpset annonserte før sommeren at Showkonserten i Biorama i Holmestrand skulle holdes søndag 11. november. Nå melder korpset på nettsiden sin at datoen er endret til torsdag 25. oktober, og altså i Biorama.

- Det blir for dyrt og for mye arbeid å arrangere en konsert i Sandehallen. Og da Sande ikke har andre egnede lokaler for slike konserter, flytter vi like godt til Holmestrand, var begrunnelsen for utflaggingen til nabokommunen.

Tema for årets showkonsert er “Jorden rundt på 80 minutter”, og korpset lover masse spennende musikk fra alle verdenshjørner.

Sande Musikkorps er i gang med høstsesongen, og har mye spennende på agendaen. Tre dirigenter er involvert i forhold til de viktigste begivenhetene framover. Lars- Thomas Holm er dirigent frem mot Showkonsert og NM-kvalifiseringen. Han overleverer taktstokken til Jan Erik Hybertsen som vil dirigere julekonserten, og så overtar Tor Anders Trelease Eriksen dirigent-jobben for å gjennomføre NM 2013 med korpset.

Artikkeltags