Ferske sjåfører får kjørt seg

Tøft. Kjørelærerne Terje Moengen (t.v.), Eirik Olaussen og Harald Pettersen er så trygge på Sandra Engen Birkeland at de låner bort denne bilen i to hele dager på tross av at hun fikk har rykende ferskt førerkort.

Tøft. Kjørelærerne Terje Moengen (t.v.), Eirik Olaussen og Harald Pettersen er så trygge på Sandra Engen Birkeland at de låner bort denne bilen i to hele dager på tross av at hun fikk har rykende ferskt førerkort. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Sande Trafikkskole er så trygge på sine elever at de låner bort en splitter ny bil når de har fått førerkort.

DEL


- Å stå der med som fersk sjåfør med førerkortet i handa er en stor opplevelse for de alle fleste, men foreldrene kvier seg ofte for å låne bort bilen, noe som er forståelig, sier daglig og faglig leder Eirik Olaussen ved Sande Trafikkskole.

Sande Trafikkskole har i lang tid fundert på hvordan de skal vise elevene sine at de setter stor pris på dem.
- Vi har mange flinke elever som gjør dagene våre både innholdsrike og spennende, noen ganger kanskje i overkant spennende.  Men vi er takknemlige for tillitten de har vist oss ved å velge oss, derfor ønsket vi å gi noe tilbake til dem. Vi er nemlig helt sikre på at de er trygge og ansvarlige sjåfører etter endt opplæring hos oss, derfor ønsker vi å låne ut vår splitter nye Audi A1 til fri benyttelse i to dager etter bestått førerprøve, fortsetter Eirik Olaussen.

Trafikkskolen ble startet i 1996 av Eirik Olaussen som har bil og bil med tilhenger som spesialitet. Det er også Olaussen som har teorikurs og trafikale grunnkurs. Etter noen år knyttet Sande Trafikkskole til seg kjørelærer Harald Pettersen som driver med opplæring på bil og motorsykkel.

- For et år siden måtte vi ha flere lærerkrefter og vi var heldige og fikk med Terje Moengen på laget, fortsetter Eirik Olaussen.
Moengen driver for øvrig opplæring på bil, bil med henger og lett motorsykkel.

 

Artikkeltags