HK-72 G16 til sluttspillet

Av

G16 har sikret seg plass i sluttspillet i Bringserien som spilles første helgen i april.

DEL

G16 sikret seg en plass i Bring sluttspillet. Etter helgens fire kamper som endte med tre seiere og ett tap ble det også klart at gutta vant sin gruppe. Plasseringen er et resultat av hard trening og meget god laginnsats.

HK-72 troner på toppen av tabellen med 18 poeng. De har spilt totalt 11 kamper hvor de har vunnet ni kamper, null tap og to uavgjort. De deler likt antall poeng, kamper, seiere og tap med Sandnes HK.

-Helgen kan oppsummeres med strålende levert! Kamp 1 mot Viking har vi full kontroll, der leverer vi en fantastisk andre periode hvor en kun slipper inn 2 mål.
Kamp to ble vanskelig. De kom seg ikke opp på nivået som de ønsket å være på, enten på tenning eller kvalitet. G16 hadde en god kveld, med aktivitet og lek så fikk ristet av seg skuffelsen.
-Kamp 3 på søndag formiddag var det godt angrepsspill- mange meldte seg på og det ble en veldig god seier.
-Kamp 4, starter forrykende med at enda flere melder seg på og vi er gode bakover. Samtidig som vi spiller de ut i angrep, tar vi til slutt seier og vi vinner avdelingen! 
– Det er herlig og jobbe med disse guttene, det er ett kollektiv som jobber og jobber på. Dette var Morro, forteller trener Petter Laheld etter helgens kamper.

-Jeg synes vi sto fram i helgens kamper og klarte å prestere i alle sammen, selv om det ble tap mot Storhamar. Når vi til slutt klarte å vinne 3 av 4 kamper og i tillegg vinne pulja er det en stor prestasjon. 
-Jeg er mest imponert over måten vi klarte å komme tilbake i alle kampene, jeg er også veldig imponert over forsvarsarbeidet totalt. 
-På spilletiden så sto Nils stabilt og trygt med en knallmatch mot Frogner. Av utespillerne så synes jeg Simen var en kaptein verdig og styrte ekstremt bra sammen med Are. Synes også at det var moro å se Kyrian og Vegard ha tatt så store steg, og blitt viktige kvalitetsspillere i dette laget. Likevel var helges desidert beste spiller Martin. Han hadde en stor helg, hvor han presterte i alle kampene. Med tanke på at han nesten spilte 100 % så var det imponerende levert! Men totalt så var dette en lag seier hvor alle bidro på en positiv måte. 
-Det var moro å få være med på!, oppsummerer trener Bulle.

-Helgens kamper visste vi var avgjørende før vi dro inn til Frogner. Vi hadde en mindre bra lørdag hvor vi egentlig bare hadde en bra omgang. Vi vinner den første etter et ekstremt godt forsvar i 2. Omgang mot Viking HK.
-I kamp 2 derimot taper vi fullt fortjent mot Storhamar. 
-Søndagen ble en veldig bra dag, vi la ned den jobben vi trengte og tok 2/2.
-Jeg føler at laget står fram, spesielt i forsvar. Keeperen vår Nils skal ha mye av æren for resultatene denne helgen, som har stått veldig bra gjennom hele sesongen.

-Laget legger ned innsatsen som kreves både på og utenfor banen gjennom helgen. Dette resulterer i at vi vinner avdelingen, som er ekstremt deilig, avslutter kaptein Simen etter nesten full pott.

Artikkeltags