Gidder ikke å bruke ettermiddagene på flere infomøter

Irene Kildebo og Gro Nyhus føler at de ikke når fram med innspillene sine til ny veipakke i Drammen. nå dropper de å bli med på flere infomøter og høringsrunder.

Irene Kildebo og Gro Nyhus føler at de ikke når fram med innspillene sine til ny veipakke i Drammen. nå dropper de å bli med på flere infomøter og høringsrunder. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Hverken Gro Nyhus eller Irene Kildebo vil bruke mer tid på å delta i informasjonsmøter eller lage høringsinspill i forbindelse med ny veipakke i Drammen.

DEL

(Drammens Tidende) DRAMMEN: – Vi når ikke fram, sier Gro Nyhus som er leder for facebookgruppen «Nei til bommer innenfor Drammens kommunegrense». Gruppen har i skrivende stund 12.367 medlemmer.

Aksjonsgruppen la fram sitt eget forslag til ny Buskerudpakke 2 som et såkalt Innbyggerforslag.

Som Drammens Tidende skrev i forrige uke var det fint lite av veitiltakene i Innbyggerforslaget som inngår i de fire tiltakspakkene som nå er foreslått i forbindelse med det nye bypakkeforslaget.

– Det er snart ett år siden jeg skrev et omfattende høringssvar med innspill til bypakke en og to. Jeg har ikke fått noe svar på disse innspillene. Da gidder jeg ikke å bruke tiden min mer når vi bare blir ignorert, sier Nyhus.

LES OGSÅ: – Glem 45 bommer

– Ikke noe poeng å møte

Det er i forbindelse med et møte på Scanidic Ambassadeur hotel i morgen både Nyhus og Irene Kildebo i Gulskogen Vel har takket nei til invitasjonen om å delta.

Ifølge invitasjonen er flere organisasjoner invitert til et informasjons- og dialogmøte som referansegrupper for å følge prosessen med justering av Buskerudbypakke 2.

– Vi har besluttet at det ikke er noe poeng for oss å komme på dette møtet. De prosjektene som ligger inne i de reviderte forslagene, er de samme som i den opprinnelige pakka, som vi kjenner godt fra før. Det er ikke gjort noen endringer i Buskerudbypakka 2, bortsett fra at man nå må prioritere bort enda flere veiprosjekter grunnet manglende finansiering, skriver Irene Kildebo i Gulskogen Vel i en epost til Buskerudbysekreteriatet, som Drammens Tidende har fått tilgang til.

– Vi når ikke fram. Det har kommet mange gode forslag fra innbyggerne som har blitt parkert innledningsvis på en lettvint måte, sier Kildebo til Drammens Tidende.

Bruker tiden på juleforberedelser

Gro Nyhus skriver i facebookgruppa «Nei til bommer innenfor Drammens kommunegrense» at hun heller vil bruke morgendagen på å lage marsipan og brente mandler til jul.

– Jeg angrer på ingen måte på den tiden jeg har brukt på bypakkeforslagene fram til nå, og jeg skal fortsette å engasjere meg for dette. Men jeg gidder ikke å bruke mer tid på møter og skrive brev, da vil jeg heller bruke tiden på noe mer fornuftig, sier Nyhus.

Nytt

Artikkeltags