Legger ned denne bussholdeplassen: – En god nyhet

7. oktober er det slutt for denne bussholdeplassen. Den gode nyheten er at bussreisende fra Sande og Svelvik kommer seg helt opp til sykehuset, i stedet for å måtte gå eller bytte buss på torget.

7. oktober er det slutt for denne bussholdeplassen. Den gode nyheten er at bussreisende fra Sande og Svelvik kommer seg helt opp til sykehuset, i stedet for å måtte gå eller bytte buss på torget. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bussholdeplassen ved Dronninggata i Drammen fjernes og legges ned 7. oktober. For bussreisende fra Svelvik og Sande er dette en god nyhet.

DEL

(Drammens Tidende) DRAMMEN: Brakar opplyser på egne nettsider at holdeplassen i Dronninggata legges ned 7. oktober.

– De kundene som har benyttet denne holdeplassen vil ha Konggata eller sykehuset som nærmeste holdeplass, opplyser busselskapet.

Kjersti Danielsen Nordgård er salgs- og markedssjef i Brakar. Hun opplyser om årsaken til at de velger å legge ned denne.

– Grunnen til det er at vi skal bruke området til en reguleringsplass for den tiden bussene trenger å stå stille, sier Danielsen Nordgård. Årsaken er at et etterspurt tilbud for bussreisende fra våre nabokommuner i Vestfold endelig realiseres.

Linje 91 og 96 fra Svelvik og Sande forlenger ruten helt til sykehuset. Tidligere har bussreisende fra disse kommunene måtte gå av på torget om de skulle til sykehuset.

I forlengelsen av dette trenger bussjåførene et sted å ha hviletid. Og det er det som nå skal gjøres i området til bussholdeplassen i Dronninggata.

– Dette er en god nyhet. Folk vil gjerne ha bussen helt opp til sykehuset, sier Danielsen Nordgård.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken