Gå til sidens hovedinnhold

NRK-profil Selda Ekiz (36) er gravid

Søndag delte programlederen nyheten om at hun og samboeren, Alf Martin Kollen Evensen, venter sitt første barn.

(Drammens Tidende)

DRAMMEN: Forrige høst delte Selda Ekiz (36) fra Sande nyheten om at hun hadde funnet lykken med Alf Martin Kollen Evensen. I overkant av ett år senere deler de nok en nyhet. Denne gangen er det familieforøkelse på gang.

Søndag skrev programlederen dette på Instagram: «Okej, jeg smiler her, men i det siste har jeg vært mer sinna enn vanlig. Men det er visst ikke så rart, jeg er for tida 1,5 tyrker. Og 0,5 Østfolding. En spennende miks, men jeg elsker jo eksperimenter».

Til Dagbladet bekrefter Ekiz at de venter barn.

«Jeg kan bekrefte at jeg er gravid, det er veldig spennende og samtidig skummelt. Så krysser vi fingrene for at alt går bra», skrev hun til avisen i en SMS.

Les også

Hvem er Årets navn 2020? Gi din stemme her!

Takket for gratulasjoner

På mandag takket 36-åringen for alle gratulasjoner. På Instagram hyllet hun samtidig alle foreldre.

«Jeg har stort sett alltid satt pris på mammaer og papper, men altså. Dette er jo så spesielt? Tenk at noen har grodd deg i 9 måneder? Kanskje hatt en smertefull fødsel? Fødd seg til puppene har blødd, eller sterilisert tåteflasker til det store gullmedaljen. Tørket rumpa di, og byttet bæsjebleier. Trøstet deg mens du gråt, følt din smerte og glede som om det var deres egen?»

«Uansett, jeg blir helt satt ut av de aller fleste mennesker er resultat at blant annet dette.»

Les også

Forventer julesmitte – derfor må du teste deg

Kjent programleder

Ekiz er en kjent programleder på NRK, hvor hun blant annet har leder programmer som Newton, Anno og Alle mot 1.

Sandesokningen er fysiker og programleder på TV. I 2020 debuterte hun som skuespiller i NRK-serien Norsk-ish, hvor hun spilte en av hovedrollene.

Kommentarer til denne saken