Drøye forskjeller på togstasjonene

TO VERDENER: Nybygget i Holmestrand er et oppvarmet romslig innbygd venterom med «kantine»,  mens på Sande stasjon er det kun to stusslige leskur og en åpen overbygning.  Hvorfor er det en så stor forskjell på tilbudene når det er omtrent like mange som pendler fra begge steder, spør Anders Aaserud.

TO VERDENER: Nybygget i Holmestrand er et oppvarmet romslig innbygd venterom med «kantine», mens på Sande stasjon er det kun to stusslige leskur og en åpen overbygning. Hvorfor er det en så stor forskjell på tilbudene når det er omtrent like mange som pendler fra begge steder, spør Anders Aaserud. Foto:

Av
DEL

Leserbrev (Tønsbergs Blad) Sande stasjon vs. Holmestrand stasjon: Forskjellen på komforten på de forskjellige jernbanestasjonene på Vestfoldbanen er veldig stor på enkelte stasjoner. Mens togpassasjerene fra Holmestrand kan gå inn i et godt oppvarmet venterom,  inne i gangen på den gedigne jernbanestasjonen, se bildet over, må passasjerene i Sande stå ute i allslags vær og hutre seg gjennom vinteren. I Holmestrand er det også toaletter inne på stasjonen og en "kantine" i form av en stor automat med varme drikker og baguetter for deM som ikke fikk spist frokost. Den står inne i det nye venterommet. Det er jo slik vi som passasjerer med toget bør ha det.

LES OGSÅ: Øyvind har to barn og klarer seg fint uten bil: – Det er store penger å spare (+) 

Hvor er venterommet og toalettene i Sande, for ikke å snakke om "kantine".  Hva kan det komme av at forskjellen er så drøy når de to stasjonene har omtrent det samme antall reisende/pendlere?

Nybygget i Holmestrand er et oppvarmet romslig innbygd venterom med "kantine".

Nybygget i Holmestrand er et oppvarmet romslig innbygd venterom med "kantine". Foto:

STUSSELIG: På Sande stasjon er det kun to stusselige leskur og en åpen overbygning.  Hvorfor er det en så stor forskjell på tilbudene til passasjerene fra Holmestrand og Sande, det er omtrent like mange som pendler fra begge steder?

STUSSELIG: På Sande stasjon er det kun to stusselige leskur og en åpen overbygning. Hvorfor er det en så stor forskjell på tilbudene til passasjerene fra Holmestrand og Sande, det er omtrent like mange som pendler fra begge steder? Foto:

Artikkeltags