Aktivitetsdag på torget

Alle kunne delta på dansen.

Alle kunne delta på dansen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Det var stor oppslutning og mye moro da Verdens Dag for Fysisk Aktivitet ble arrangert på torget i Sande lørdag.

DEL

Det var tydelig at både de yngste og de eldste frydet seg med ulike aktiviteter hvor alle kunne delta uten aldersbegrensning.

De var der alle sammen. Alle fra de ulike partier og fra ulike idrettsgrener. De yngste koste seg enten med hinderløype for trehjulssykler, curling eller brus, pølser og is. De eldste kunne delta i rullatorløp, seniortrim eller kose seg med kaffe og kaker.

LES OGSÅ: 25 sauer på Kommersøya 

Politikerne i Sande hadde egne stand med ulike budskap. Sportslig nok deltok også politikerne i både stafetter og politisk 5-kamp, en kamp som for øvrig representantene fra Kristelig Folkeparti gikk seirende ut av med en god andreplass til Arbeiderpartiet og tredjeplass til Fremskrittspartiet. 

Både Spenst, Sande sportsklubb, Sande kaftsprtsklubb, Drafn Curling, Hagan Musikkfestival, Røde kors med flere markerte sitt nærvær for å skape liv på torget denne dagen.

LES OGSÅ: En skikkelig hønemor 

Alle var de med på å skape den stemningen som er etterlyst i Sande sentrum. Veldig bra engasjement fra sponsorene som har støttet opp om aktivitetsdagen og veldig god jobb av dagens speaker Kjell Nilsen, som på en informerende og morsom måte fulgte tevlingene med mikrofon.

Artikkeltags