Gå til sidens hovedinnhold

Medaljefangst for Sandvin-utøvere i friidretts-NM

Innsendt

IL Sandvins utøvere har vært aktive og deltatt på mange stevner i august.

Bronse i Junior NM

Junior NM ble arrangert i Bergen, og klubben deltok med 3 utøvere. Carolina Hernandez Vråle deltok i KJ u23

og tok en velfortjent bronsemedalje i høyde med resultatet 1,60 m. Simen Johan Teigstad stilte i MJ u20 og hoppet stav. Han ble nr 5 med 3,75 m. Alexander Tomala stilte i samme klassen på 100 m og 200 m. På 100 m ble han nr 32 på tiden 11,63 sek. På 200 m løp han forsøk på 23,02 sek og kom seg videre til semifinalen. I semi løp han på 23,16 sek. Tiden holdt ikke til finale, men han ble totalt nr. 16.

Bronse i Ungdoms NM i mangekamp

NM i mangekamp ble arrangert på Hamar og her deltok Tobias Kalmo Thorbjørnsen (15) i 9-kamp og Simen Johan Teigstad (16) i 10-kamp. Begge gutta gikk flotte mangekamper og satte personlige rekorder i flere øvelser. Simen Johan tok bronsemedalje i sin klasse og fikk totalt 5.390 poeng. Tobias ble nr 4 og oppnådde 4.081 poeng.

Stor stevneaktivitet

Klubbens dyktige utøvere har deltatt på mange forskjellige stevner den siste måneden.

På Elvelekene i Drammen var det hele 17 utøvere fra Sandvin som stod klare til start. Mange rekrutter i klassene 4-5 år og 6-9 år som deltok med stor iver og innsats. Det var en gjeng med fornøyde unger som fikk flott medalje i premie når øvelsene, 40 m, lengde og liten ball, var ferdig.

De eldste utøverne har deltatt både på Nittedalslekene, Norgeslekene, Elvelekene, Romerikslekene og Bøkeskoglekene. Utøverne hevder seg helt i Norgestoppen i mange forskjellige øvelser, både løp, hopp og kast. Under disse stevnene sanket gjengen hele 21 GULL, 14 SØLV og 11 BRONSEMEDALJER.

Imponerende innsats av en super gjeng som legger ned mye hardt treningsarbeid.

Neste store stevne er Ungdoms NM som blir arrangert i Trondheim til helgen. Der skal klubben stille med 7 kvalifiserte utøvere. Mesterskapet er for ungdom mellom 15-19 år, og samler nærmere 700 deltakere.

Kommentarer til denne saken