Jeg bor på Vammen, mellom strekningen Selvik skole og Berger. Dette dårlige busstilbudet påvirker meg veldig mye negativt. Før brukte jeg buss mye, ikke bare til og fra skolen. Men jeg dro ofte til Sande sentrum for å være sosial med vennene mine, noe jeg ikke har mulighet til nå.

Jeg går også på dans i Sande sentrum og teater i Drammen. Det er ikke mulighet for meg å ta buss, og med mamma og pappa som jobber og søsken som også skal på fritidsaktiviteter, blir det avansert å komme seg til treninger.

Vær så snill, ikke ta friheten min som ungdom vekk. La meg ha muligheten til å være selvstendig uten å bli kjørt av besteforeldrene eller foreldrene mine.

Det er ingen andre muligheter enn buss eller å bli kjørt. Det er for langt å gå og for farlig å sykle denne strekningen. Det er dårlig lys, svingete og smal vei, og med biler som kjører fort forbi.

Før hadde jeg mulighet til å ta bussen for å hente lillesøstrene mine på SFO eller dra på butikken. Dette har jeg ikke mulighet til nå.

Jeg føler jeg ikke får strukket til, jeg blir sittende hjemme uten å få dratt noe sted. Nå som jeg har blitt 15 er det ekstra viktig at jeg har et bra busstilbud, ikke bare for å være sosial, men også fordi jeg må stille opp på konfirmasjonsmøter og gudstjenester for å bli konfirmert.

Politikere, Brakar og VKT må skjerpe seg! De må finne en løsning som fungerer. Ikke bare noen få avganger til, men slik det var! Ikke bare for meg men for alle de tusen det gjelder.

Jeg har troen på dere og synes dere må åpne øyene og fikse dette store problemet.

– Isabella Glåmen Håheim 15 år.