Gå til sidens hovedinnhold

Mange ville hjelpe Maren i jakten på Lille Luring – nå er valpen funnet

Valpen som bare er to og halv måned forsvant fra hundetrener Maren Teien Rørvik onsdag formiddag.

– Den skulle bare stå i hundegård ute en times tid, men den har kommet seg ut, sier en fortvilet Maren Teien Rørvik til Sande Avis onsdag ettermiddag.

Hunden Lille Luring forsvant mellom klokken 10.30 og 11.30 fra Stokkeveien.

Hunden hadde vært savnet i flere timer og Teien Rørvik vurderte å sette i gang en leteaksjon.

– Hunden går normalt ikke noen plass, så jeg må innrømme at jeg syns dette er veldig rart.

Teien Rørvik, som har over 27.000 følgere på Instagram, har fått følge reisen til Lille Luring som altså bare har bodd to uker hos familien i Sande. Etterlysningen ble delt flere hundre ganger på Facebook. I 18-tiden fikk Sande Avis opplyst at hunden var kommet til rette igjen, i god behold.

Se dette innlegget på Instagram

Nå har Luring bodd hos oss i to uker og det har vært skikkelig koselig! Både Jørgen og jeg liker dette svarte fantomet veldig veldig godt! I disse to ukene har vi: blitt kjent ved å være masse sammen, slappet av (i ulike miljøer) (etter min mening det viktigste man kan lære en hund), vært på flere besøk og møtt andre folk, barn og hunder, gått litt tur, øvd på å gjøre fra seg ute, øvd på å være alene hjemme (post om dette kommer da mange ønsker seg det) og trent litt grunnferdigheter som å lære seg navnet sitt, ligg, sitt og bli/omvendt lokking, og håndtarget. Idag begynte vi på å gå til senga si og legge seg som en ny øvelse - film og fremgangsmåte kommer :) kos dere med noen stemningsklipp av Luringen ?

Et innlegg delt av Maren Teien Rørvik (@hundetrenermaren)

Kommentarer til denne saken